Mit gondoltok az ilyen gondolkozásmódról? Inkább a kutyákon segít, mint a gyerekeken.
Köszönöm kedves érdeklődésed,minden rendben van velem.A szüleim rendes emberek voltak,nyugodjanak békében,sosem bántottak,szép gyerekkorom volt.
Adóm 1%-át egyébként idén is az "Alpítvány az idős és sérült állatokért"nevű szervezetnek adom, a gyerekek kapnak mástól épp elég pénzt.
"Egy életet sme állattól sem embertől nem vehetünk el csak úgy."
akkor is így gondolod mikor jó kis malacsültet eszel? vagy csirkét? vagy halat?;)
Mindjárt ráfogod, hogy vega vagy.....:D:D
Úgy gondolom nem kellene azon összeveszni, hogy ki mennyire szereti a gyerekeket, belőlem például hiányzik az anyai ösztön, ezért nem is fogok szülni, ha mégis kialakulna akkor örökbefogadók egy árvát. Mindig mondtam, hogy ha nyerek a lottón, embereknek (kivéve a családom és pár barát) egy fillért se adok belőle, mert sokkal fontosabb dolgokra szeretném költeni. Mégpedig a kihalófélben lévő állatok (nem kutya, macska, meg háztáji állatok) mentési programjának adnám. Lehetne hosszasan sorolni melyek azok az állatok amelyekből csak néhány száz vagy már csak 50-60 db. él a Földön, mivel mi emberek addig vadásztuk (tigrisek), vagy szűkítettük az élőhelyüket, amíg már a teljes kipusztulás szélén állnak (jegesmedve). Nekem miattuk sokkal nagyobb lelkiismeret furdalásom van mint az emberek miatt, hiszen egy másik fajt is írtunk nem csak a sajátunkat.
Ahogy a cikk is írja a legritkább főemlős ahonnan mi is származunk.
kedves "vega" időtlen idők óta megesszük a sertéseket, csirkéket. A nyulat mi sem esszük meg az igaz.
Gondolom, most megforgatom a tőrt a szívedben azzal amit írok: húskereskedelemmel foglalkozunk, és igen megeszem a sertést. ennyiii
én mikor írtam ilyet, hogy egy ember élet többet ér az állaténál? :) Mikor írtam, hogy ne segítsen senki az állatokon? Mikor írtam, hogy többre tartom az emberi életet, mint egy kutyáét mondjuk?
Én sem azért eszek húst, mert nem tartom életre méltónak az állatot. Megeszem, mert szeretem a húst, viszont, ha nekem kellene megölnöm érte, akkor az ezer százalék, hogy nem enném meg, mert nem lennék rá képes, hogy megöljem. De nem én ölöm meg....
És, ha nem érdekel, hogy mit "vakerálok" (csak rajosan:D), akkor mégis miért erősködsz, hogy fejtegessek neked?:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!