Mit gondoltok az ilyen gondolkozásmódról? Inkább a kutyákon segít, mint a gyerekeken.
Nagyon ostoba és provokativ kérdés amit föltettél!Azt sugallja hogy az a normális aki a kutyáját elviszi az orvoshoz,a saját vagy másnak a kölykét meg nem!Ha már egy lény-legyen az ember vagy állat-saját fajtársait hagyja veszni egy másik faj előnyére akkor régen rossz.
Remélem aki elolvassa a kérdésed és gondolkodik egy kicsit az nem hagyja magát provokálni vagy a gondolkodását ilyen irányban befolyásolni.
Persze vannak beteges hajlamú emberek is akiknek többet ér egy kutya mint egy ember,de szerencsére ez a perverzió nem ragályos.
Érdekelne,hogy Ti hogyan tolerálnátok a sikító-visító hülyegyerekeket egész nyáron át úgy,hogy pihenni nem lehet tőlük?
Továbbá hol van az törvényben előírva,hogy csak az a normális ember,aki odáig van az édibéditündibündi gyerekecskékért?
hát figyi nekem egy 7éves elkényeztetett öcsém van itthon, hallgatok elég sok hisztit és nyávogást, de ettől függetlenül imádom, az életemet adnám érte.
Ott van a 2,5hónapos kis keresztfiam, aki most próbál gagyarászni, hihetetlen örömöt tud adni. Nagyon sajnállak, hogy te ezt az örömöt SOHA nem érezheted!
Én megértelek téged is, biztosan idegesítő, hogy nem tudsz pihenni persze, DE ezért nem a gyereket kell utálnod, mert kib@sszák a szülők őket az udvarra egész nap.
A gyerek tehet arról mond csak? Inkább a felelőtlen szülőket kéne "utálnod" A gyerek az gyerek önfeledten játszik, neki még játék az élete, és ennek velejárója a kiabálás, és sikongatás, és bizony időnként a sírás is.
Szóval alapjában téged is megértelek, de azt, hogy így kijelenteni, hogy utálod őket, az viszont nem értem meg:(
22l
és még valami
Van olyan gyerek, akinek bizony nem adatik meg a játék örömre, a fél gyerekkorát kórházban kell töltenie műtétekre várva, pedig, ha tehetné megváltaná a világot, meg mászná az összes mászókát a játszótéren, szanaszét kenné a ruháját a nagy fagyizások közben, de nem teheti. Őket sem sajnálod, nincs benned irántuk együtt érzés? Őket is utálod?
Szándékosan nem ártanék egy gyereknek sem,és igen,sajnálom a beteg gyerekeket.Barátnőm kislánya leukémiában halt meg,3 éves volt,még csontvelőt is adtam.
Mindamellett legalább ugyanúgy sajnálom a kidobott kutyákat,megkínzott állatokat,és inkább nekik adom a pénzem.
Sajnálom a haszonállatokat is annak ellenére,hogy "azért van,hogy levágjuk".
Az állat ugyanúgy nem tehet a sorsáról,nem tud magán segíteni,mint egy gyerek.
"Érdekelne,hogy Ti hogyan tolerálnátok a sikító-visító hülyegyerekeket egész nyáron át úgy,hogy pihenni nem lehet tőlük?"
Édesanyám 20 éve ápol beteg, halálosbeteg, eldobott gyermekeket, napi 12 órában. Soha életében nem panaszkodott, türelmesen, odaadóan nevelt fel. Ez a különbség közted, és egy tiszteletre méltó, nemes lelkű ember között. Emellett állatszerető család vagyunk, mindíg volt házikedvencünk, mindíg segítettünk egy-egy bajbajutott állaton. Itt nem egyik vagy másik a fontosabb, hanem az, hogy mindenki képességeihez mérten segítsen a környezetében élő érző lényeken.
Na,én meg több mint 20 éve gondozok elhagyott,bántalmazott állatokat.
Édesanyádnak a beteg gyerekek a fontosak,nekem az állatok.Neki van türelme,érzéke hozzájuk,nekem az állatokhoz van.
Azt meg pont lesz@rom,hogy más tiszteletreméltónak tart-e.
Miért kéne bocsánatot kérned?
Mindenkinek joga van a saját véleményére akkor is,ha eltér az enyémtől,attól még lehet okos és értékes hozzászólás.
Tudod,20 év alatt az állatoktól azt tanultam,hogy nem udvariaskodom,azt teszem és azt mondom,amit gondolok.
Ezenkívül "kissé"megutáltam az emberiséget naponta azt látva,mit képesek művelni az állatokkal.Sajnos a gyerekek közt is akad bőven állatkínzó,bár ők nem gonoszságból teszik.
Egyébként pl.a pedofilokat gondolkodás nélkül kiirtanám.
17:57
OFF
Mondd, neked volt valaha orgazmusod? Vertek a szüleid gyerekkorodban,vagy honnan benned ez a sok negativitás?! Ha a te szüleid is így gondolkodtak volna, akkor te most nem lennél itt!
A kérdésre visszatérve,szerintem ugyanolyan fontos a gyerekeket és az állatokat is támogatni. Ezt mindenki maga dönti el. Nekem is menhelyes kutyám van, nagyon szeretjük őt,s ahonnan hoztuk,1-2 havonta szoktunk vinni 1-2 zsák kutyakaját. A kutyákat így támogatjuk. Az adónk 1%-a pedig megy a Koraszülött Mentő alapítványnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!