Félhosszúszőrű cirmos 1 év alatti kiscicát hol tudnék örökbefoadni kizárólagos benti tartást, ivartalanítást garantálva?
Sziasztok!
29 éves nő vagyok, Budapesten élek, Óbudán. 2-3 hónapja keresek hosszabb szőrű, közönséges cirmos mintás keverék kiscicát, akiért barmeddig elmennék, csak hazahozhassam! 🙏 Írtam állatmentőknek is, szimpátia megvolt, adtak is volna konkrétan egy maine coon fajtatiszta cicát, de Ő már javában felnőttkorú volt, 3-4 éves, sajnos/ nem sajnos én/ mi a párommal ragaszkodnánk az 1 év alattihoz, akit mi nevelhetünk fel, könnyebben megszokja a panellakást.
3 szobás 58 négyzetméteres lakásban élek, jó helye volna a cicának, sosem kerülhetne véletlenül sem utcára.
Hol érdemes nézelődnöm? Tud valaki valakit, aki a fentebb körülírt, áhított cicához segítene hozzájutni?
Már az sem érdekel, fiú vagy lány, úgyis, mindenképpen ivartalanítva lesz, a saját érdekem is, meg a cica érdeke is.
Üdv,
Betti
Kedves 9, rendben!
Vannak esetleg menhelyek, amelyeket kifejezetten ajánlanál cicakeresésre? A lényeg, hogy kölyköt szeretnénk (1 év alatti), cirmosat.

"ragaszkodnánk az 1 év alattihoz, akit mi nevelhetünk fel, könnyebben megszokja a panellakást."
Ha ez az egyetlen indok, akkor ne aggódj ezen.
Anno mi is úgy indultunk, hogy 1 év körüli cicát szeretnénk (legyen túl a kamaszkoron, de fiatal, ugyanez miatt, hogy megszokhassa még a lakást), végül az alapítványnál ahol voltunk, a kinézett és eredetileg meglátogatott cica anyukájába szerettünk bele, kb. 3 éves volt akkoriban. Egy évre rá jött egy második cica, 4-5 évesen.
Mindketten tökéletes szobacicák, soha egy pillanatig nem volt gondunk ezzel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!