Hogy lehet megszabadulni egy kutyától?
Figyelt kérdés
Nyilván megmérgezni nem tudnám, amúgyis börtön járna érte, elküldeni se tudom mert az egyik "családtagomé" és állandóan behozza a házba minden szarral együtt. Tiszta mocsok meg bolha és kór minden, énis manapság egyre többet viszketek. A fejével nem lehet beszélni mert szarik mindenbe úgyhogy a kutyát kéne eltüntetni, ötletek?ma 12:24
31/36 A kérdező kommentje:
vér szerint az apám az illető de évek óta nem a család része, semmit nem tesz értünk se a házért tehát nincs joga itt lakni és nekünk meg elmenni, mikor mindent mi intéztünk itt és nem innen van tartozásunk hanem még neki meg anyámnak de erről nemtudok sokat
ma 18:44
32/36 A kérdező kommentje:
világosan leírtam már az elején hogy ő leszarja ha nekünk nem tetszik valami és élvezi hogy kicseszik velünk, tudja hogy mocskot hagy a kutya és mivel utána meg feltakarítunk ő ugyanígy behozza, mit kéne ezzel beszélnem?? nevetségesek vagytok akik engem tesznek ezért is felelőssé
ma 18:45
33/36 A kérdező kommentje:
egyébként nekem mindenképp elkell költöznöm és tervezek is, de ha én nem is leszek itt anyámék igen na és nekik mibe lesz jobb a helyzet? ugyanígy marad
ma 18:47
34/36 anonim válasza:
#31 Édes f*szom, a tulajdonjog nem attól függ, hogy ki mit tesz meg mit nem! Akkor ha én odamegyek, és felmosom a padlót, akkor szerinted onnantól kezdve az enyém a ház? 😂 Ha apádnak tulajdonjoga vagy haszonélvezeti joga van az ingatlanban, akkor mindenkinek kuss a neve. De erre még mindig nem sikerült válaszolnod... Vagy nagyon fiatalka vagy még, vagy nagyon buta, vagy mindkettő.
35/36 anonim válasza:
Mindkettő buta is fiatal is ráadásul állatellenes és még önző is.
Remélem a kutya marad ez az alak meg repül.
36/36 anonim válasza:
Ajándékozd oda valakinek, ingyen elvihető. Lakásban kutyát tartani eleve undorító, egyfolytában bűzlik, de ha tetves-szaros is, akkor tényleg tűrhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!