Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszabadulni egy...

Hogy lehet megszabadulni egy kutyától?

Figyelt kérdés
Nyilván megmérgezni nem tudnám, amúgyis börtön járna érte, elküldeni se tudom mert az egyik "családtagomé" és állandóan behozza a házba minden szarral együtt. Tiszta mocsok meg bolha és kór minden, énis manapság egyre többet viszketek. A fejével nem lehet beszélni mert szarik mindenbe úgyhogy a kutyát kéne eltüntetni, ötletek?
ma 12:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha tied a ház, akkor elküldöd a családtagot a háztól az állattal együtt. Ha az övé a ház, akkor elköltözöl vagy tűröd. Mivel nem a tied a kutya, menhely, ajándékozás stb SEM jön szóba.
ma 12:36
 2/35 A kérdező kommentje:
nem az enyém, a ház meg egyikünké se, de mivel ő felé van tartozásunk így nem is lehetne elküldeni, találna okot a maradásra
ma 12:38
 3/35 A kérdező kommentje:
akkor feljelenteni se lehet hogy unhigiénikus az egész? vagy majd ha lerohad a bőrünk valami kórtól akkor tudom csak bizonyítani hogy idióta?
ma 12:39
 4/35 anonim ***** válasza:
77%

"de mivel ő felé van tartozásunk"

Akkor sűrűn kussolj, nehogy ő tegyen ki benneteket.

A kutyát meg te is lepucolhatod.

Jelen pillanatban - sajnos vagy nem sajnos , de nem gazdáját zavarja a kosz, hanem téged.

ma 12:44
 5/35 anonim ***** válasza:
96%
Igazából akkor sem. Ha kiskorú vagy, akkor OK, ott kell laknod. De ha elmúltál 18, akkor nem muszáj ott laknod, szabadon elköltözhetsz. SENKI nem foglalkozik egy bolhás kutyával. Bolhairtó szerek tömkelegét lehet kapni pár ezer forintért.
ma 12:45
 6/35 anonim ***** válasza:
95%

Vegyél a kutyának ilyet:

[link]

és nem lesz bolha, nem lesznek kártevők. Állatorvostól pedig kérj féreghajtót.

Csak halkan jegyzem meg, hogy nagyon sok kutyatartónak tisztább a háza, lakása, mint sok embernek. A mi kutyánk pl. bejöhet, de mindig megtöröljük a lábait. Ha megáll az ajtóban, már tartja a lábát, hogy letöröljük. Nagyon könnyen rá lehet szoktatni.

ma 12:48
 7/35 A kérdező kommentje:
nem én tartozok neki hanem anyám de ilyen családias szarokba nem megyek bele és nincs joga kitenni mikor nem ő fizeti a számlákat csak élősködik
ma 12:54
 8/35 A kérdező kommentje:
szerintem pénze sincs hogy vegye neki ezeket a szarokat, kutyakajára se mindig telik én meg másra, értelmesebb dolgokra költöm a pénzt nem az ő dögére, nem is vagyok felelős érte
ma 12:56
 9/35 anonim ***** válasza:
91%
Költözz el, ha nem tetszik. És kezeltesd magad mielőbb!!
ma 13:03
 10/35 anonim ***** válasza:
92%
Miért a kutyán akarod leverni, hogy a gazdája idióta? Nem a kutya tehet a felvázolt helyzetről.
ma 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!