Hogy lehet megszabadulni egy kutyától?
Figyelt kérdés
Nyilván megmérgezni nem tudnám, amúgyis börtön járna érte, elküldeni se tudom mert az egyik "családtagomé" és állandóan behozza a házba minden szarral együtt. Tiszta mocsok meg bolha és kór minden, énis manapság egyre többet viszketek. A fejével nem lehet beszélni mert szarik mindenbe úgyhogy a kutyát kéne eltüntetni, ötletek?ma 12:24
21/36 anonim válasza:
A kutyákat alapesetben be lehet vinni a lakásba, senkinek nem lesz töle semmi baja, csak a kutyát is meg a lakást is tisztán kell tartani - szóval elötted a lehetöség.
22/36 anonim válasza:
Ha már kialakult ez a helyzet, akkor bizony neked is tenni kell valamit.Tedd be a kádba és fürdesd meg, szárítsd meg hajszárítóval és vetess a gazdájával egy bolha nyakörvet. Egyszer kibírod, meglátod jobb érzés lesz neked is, meg a bolond gazdája is hátha észbe kap.
23/36 anonim válasza:
Szerezz vagy két jó nagy marék csótányt és engedd neki szabadon,te meg az nap menj és keress másik lakhatást, én tuti így kib*sznék vele. Annak a kutyának se jó ha eszi a retek meg a bolha, mondjuk bejelenthetnéd név nélkül az állatvédőknél,oszt elviszik tőle. És ezért nem a kutyát kéne bántani semmilyen módon sem.
24/36 anonim válasza:
23-as: mennyivel lenne jobb, ha a lakásban bolhák és egyebek MELLETT még csótányok is lennének, a kérdezönek jobb lenne így élni szerinted?
25/36 anonim válasza:
Oda írtam,hogy költözzön el... Lemaradtál valamiről.
26/36 kutyafule4 válasza:
"Unhigiénikus"? Ezért a nem létező szóért egy hatalmas tasli jár.
27/36 anonim válasza:
Szegény kutya ennyi hülye között szörnyű élete lehet.
Kérdező arra nem gondoltál még hogy a kutya gazdájával megbeszélnéd a dolgokat és segítenél neki a kutya gyógyításában? ha az egymás szivatása helyett összefognátok és meggyógyíttatnátok szegény ebet az mind a hármótok javára válna.
28/36 anonim válasza:
A kérdező pont az a fajta "ember", akinél egy kutyát többe nézek. Hasonló jókat kívánok neked, inkább téged kéne "eltűntetni".
29/36 anonim válasza:
Meg ne próbáld bántani azt a szerencsétlen kutyát, mert kegyetlen rosszul fogsz járni!
30/36 anonim válasza:
Nem a kutyával van a baj, hanem a gazdával. Szerintem jó megoldás lenne, ha az ágyára odapiszkítanál majd közlöd, hogy minden nap odaürítesz, amíg nem fürdeti meg a kutyáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!