Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszabadulni egy...

Hogy lehet megszabadulni egy kutyától?

Figyelt kérdés
Nyilván megmérgezni nem tudnám, amúgyis börtön járna érte, elküldeni se tudom mert az egyik "családtagomé" és állandóan behozza a házba minden szarral együtt. Tiszta mocsok meg bolha és kór minden, énis manapság egyre többet viszketek. A fejével nem lehet beszélni mert szarik mindenbe úgyhogy a kutyát kéne eltüntetni, ötletek?
jan. 17. 12:24
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem de ha nem lenne a kutya akkor ez az egész se történne
jan. 17. 13:07
 12/49 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne a kutyától tiszta mocsok meg kór minden? Takarítani senki sem szokott? Azt azért kutya nélkül is illene.
jan. 17. 13:08
 13/49 A kérdező kommentje:
persze majd én költözzek el és hagyjam hogy elzavarjon innen mindenkit, mikor itt minden inkább az enyém mint az övé? nevetséges, akkor majd hagyom hogy itt lerohadjon a ház a dögjével együtt? amiért nem is ő fizet? wow
 14/49 A kérdező kommentje:
hiába takarítanak fel ha utána újra behozza, élvezi ezt az egészet:)
 15/49 anonim ***** válasza:
85%

Miért a kutyán akarsz bosszút állni? Eltünteted, visz másikat.

Beszélni kellene a gazdival, hogy a kutyáért felelősséggel tartozik, tartsa ennek megfelelően (etesse, itassa, fürdesse, tanítsa)

jan. 17. 13:37
 16/49 anonim ***** válasza:
78%

Remélem téged csapnak ki nagyon hamar onnan, a stílusod az förtelmes remélem a kutya marad te pedig mész az utcára.

Ritka egy rosszindulatú tahó vagy.

jan. 17. 13:41
 17/49 anonim ***** válasza:
90%

Ha a kutya “nem lenne”, akkor az illető szerezne másikat, mert kutyát akar.

Ez van. Ha tiéd a ház akkor ezt az illetőt rakd ki. Ha az övé, akkor meg költözz el. Nem világos hogy kié a ház a sztoriban, de annak van joga eldönteni hogy ki lakik ott.

jan. 17. 13:55
 18/49 anonim ***** válasza:
81%

Milyen jogon akarsz bármit is tenni ha semmi közöd a házhoz.

Adjátok meg amivel tartoztok és takarodjatok el onnan ha nem tetszik a kutya.

Inkább te vagy ott megtűrt a kutya az otthon van te csak egy vendég vagy.Fogd a cuccod és menj az utadra.

jan. 17. 14:01
 19/49 anonim ***** válasza:
85%
miért ajánlod fel neki, hogy te teszed rendbe a kutyát? értem én hogy pénz kiadás, de legalább nem kellene elköltöznöd, és tisztán egészségesen legalább jobban eltudod tűrni a kutyát
jan. 17. 14:18
 20/49 anonim ***** válasza:
82%

Elöször is írd már le értelmesen (mármint ha erre egyáltalán képes vagy, mert eddig elég zavarosan írtál mindent), hogy kié a kutya, milyen rokoság van közte meg a anyád között, miért éltek egy házban, stb.

Másodszor ha ott egy kutya, azt te is megfürdetheted, elviheted állatorvoshoz, a házat kitakatíthatod.

jan. 17. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!