Kutyatámadás? "Normális ez?"
Vasárnap napozott az egyik cicánk a kerítésünkön ült betonos részen, de úgymond az utca felől nem a kerítésen belül.
Mi is kint voltunk az udvaron.
Haza jött a szembe szomszéd nyitotta már jóval előbb az automata kaput, a kutyájuk ( akita azt hiszem) kirohant észrevette cicánkat nyíl egyenesen oda rohant hozzá megfogta és elvitte, mint egy ladbát. Mi rohantunk be a kapu kulcsért meg hozzájuk én láttam kintről, hogy harapdálja a macskánkat... Ők rá se szóltak a kutyára, hogy mégis mit vitt be meg semmi.
Akkor nyitottak csak kaput mikor megláttak minket de akkor is kicsit később, mert reagált hogy hát biztos a macskáért vagyunk ott...
" Megjutalmazva " jutifalival bezárta a kennelbe. A macskának már annyi volt .... Párom azt mondta h a szomszéd gyerekeik miatt nem kelt ki magából, én meg kb. köpni nyelni nem tudtam. Párom is csak annyit mondott , hogy a saját kutyánk roti az nem bántja a macskáinkat meg semmit, kapun se megy ki, annyira jön ki ha együtt jövünk haza kocsival akkor kiszalad hozzám,de megy is be.
Annyit habogott a szomszéd, hogy hát " sajnálom, bocsi, nem tudok vele mit csinálni..., már 40 macskát ástam el. Utca elején is a " Gézának" 20 macskája van. Gyerekeknek is azért nincs macska, mert szétszedte már előzőekben a kutya...."
Mindig kiszalad neki az a dög .. meg van egy fehér kicsi kutyájuk, mert bezzeg a kapu állandóan nyitva a kicsi fehéret is 2x vittük vissza, mert " jajj el ne üssék meg ne lopják el" pont vasárnap délelőtt vittem vissza a kutyát, mert kint volt.
Most nem is tudom mit akarok... Dühös vagyok a mi hibánk is, mert nem macskabiztos a kerítés,de nem volt az utca túloldalán a macska nálunk volt... Nem az ő telkükön. Feljelenteni úgy érzem felesleges
Eléggé sokként ért, hogy láttam is, mint, egy labdát elvitte... Nem is szóltak a kutyára, megmenteni se tudtuk, mert kilyukadt a tüdeje már mikor felvettük haldoklott :(...
Nagyon sajnálom!
De MIÉRT vesz akitát,aki nem bír vele? Nem tudom felfogni.
Soha nem is ment a macskánk a túloldalra. Ha nem vagyunk itthon bent vannak h ne üsse el autó pl ugye, ha itthon és mi kint vagyunk akkor általában ott vannak mellettünk, mint azért most is. Nem voltunk messzebb, mint 3 méter.
Azért a macskám egy gyereket táncsak nem szedne szét. Azért a kutyáról meg nem volnék olyan biztos. Gondolom a saját gyerekeihez se engedi oda, mert én nem láttam még őket együtt vagy a kutya volt a kennelbe a gyerek kint vagy a gyerek. A házba a kutya kint...
Én is értem hogy hibás vagyok,de a macska relatíve még az én " portámon belül" volt ha úgy akarom nézni, mert a saját kerítésünkön napozott nem a másén
A te macskád is az utcán volt. Ha az kint lehet, akkor a kutya is. Ha a macskára nem vonatkoznak az állattartási törvények, akkor a kutyára sem.
Rohadt unalmasak már a hozzád hasonló kinti macskások. Megérdemlitek.
Talán majd 100 macska után lesz annyi eszed hogy bent tartod.
Kedves 4-es!
Nem volt az utcán, mert az ÉN kerítésemen napozott! Mert oda sütött még a nap nem belülről a bokrosba!
Majd ha a te gyerekedet megtámadja egy ilyen kutya akkor meg te neked is lehet mondani, hogy megérdemled...ha a gyerek lehet kint a kutya miért nem?
A kutya kirohan ÁLLANDÓAN mikor nincs becsukva az automata kapujuk, mert sokszor van nyitva, ezért a kutya kennelben van kivéve mikor nem.
Tudtommal a kutyának meg hallgatni kéne a gazdára persze ha rászólnak, vissza kéne tudni hívni... Gondolom utálod a macskákat ezért is írtad ezt.
Én nekem a kerítésenen ül max , mivel mindig ott vannak ahol mi. Vagy bent vagy kint mellettünk. Nem 8 szomszéddal odébb. Lehet fikázni de szerintem nem igazán volt normális a válaszod... Te is unalmas lehetsz
Sajnálom kérdező.
De amúgy mi a kérdés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!