SOS! Van egy fiatal hörcsögöm és az egyik szeme teljesen jól van de a másik nem nyílt ki annyira mint a jó szeme, esetleg cseppentés segítene?
Figyelt kérdés
aug. 31. 20:54
51/66 anonim válasza:
Okos állat a hörcsög, ha rálépsz szörcsög...
52/66 anonim válasza:
És mert olyan volt akkor már nem kell elvinni orvoshoz?Ne viccelj már.Nem vagy jó gazdája az biztos.Felelősséggel tartozol érte te meg letojtad mi a baja nem való neked állat.
53/66 A kérdező kommentje:
Neked nem való, mert én szeretem őt de NEM FOGOD FEL HOGY NEM TUDOM ELVINNI NYÍREGYRE? cseppentem a szemét és kész, csak rossz gazdi mondja a másikra mert féltékeny MINT TE!
szept. 4. 19:58
54/66 anonim válasza:
Miért nem tudod? Ha gyerek vagy akkor a szüleid felelőssége az állat egészsége. Akkor nekik kell vinniük.
55/66 A kérdező kommentje:
De már kezd jobb lenni a szeme
szept. 4. 22:35
56/66 anonim válasza:
Azért mert kivetkőzve kiabálsz csapkodod a billentyűt még állatkínzó vagy. Nincs olyan hogy nem tudod elvinni hiszen elvileg a gazdája vagy ha meg gyerek vagy még akkor anyád apád felelőssége, hogy orvos lássa azt az élőlényt.
Vicc amit itt művelsz napok óta, ennyi idő alatt gyalog elvihetted volna ha annyira fontos lenne számodra.
57/66 A kérdező kommentje:
Már nem kell a szem csepptől kezd javulni és nem vagyok állatkínzó mert tettem érte sok mindent! kb 100 ezer forintot költöttem rá úgy hogy csönd
szept. 5. 20:57
58/66 anonim válasza:
Mi volt 100 ezer Ft? Glirexes cuccokkal van telehányva a hörcsögöm 120*60 cm-es terráriuma. De terrával együtt nem járunk ennyinél még...
59/66 A kérdező kommentje:
Az első ketrec 20ezer van egy új 40 ezerért és étel,gömb felszerelések, homok, stb is 40ezer
szept. 5. 22:15
60/66 A kérdező kommentje:
Terrárium teknősnek kell
szept. 5. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!