SOS! Van egy fiatal hörcsögöm és az egyik szeme teljesen jól van de a másik nem nyílt ki annyira mint a jó szeme, esetleg cseppentés segítene?
Figyelt kérdés
aug. 31. 20:54
11/66 anonim válasza:
A legjobb hely, ahova vihetnéd. De szerintem egy sima falusi doki is meg tudná mondani, hogy mi a baja.
12/66 anonim válasza:
Kedves kérdező! Meg ne haragudj, DE! 23:21-kor küldtem el neked a Hörcsögmentés email címéről a kérdésedre válaszolva az általunk ajánlott, egzotikus állatokhoz JÓL értő orvosok listáját. Te rá fél órára komolyan képes voltál megkérdezni itt, egy anonim oldalon, "random" emberektől, hogy az ott látható egyik orvos megfelelő-e?! MIÉRT? Minek tartasz fel egy nonprofit szervezetet a kérdéseiddel, ha utána megkérdőjelezed az onnan érkezett választ? Hát én komolyan nem hiszem el. Ennyi erővel aludhattam is volna ahelyett, hogy bepötyögöm neked a választ. 🥲
13/66 A kérdező kommentje:
Bocsi, de aggódom érte azért erősítem meg duplán
szept. 1. 11:08
14/66 anonim válasza:
Ha valóban aggódnál már rég látta volna orvos.
15/66 A kérdező kommentje:
Hogy láthatná? Tegnap este vettem észre, ma vasárnap van.
szept. 1. 12:31
16/66 anonim válasza:
Ügyelet sok városban van. Oda kell vinni. Én például szombat délelőtt voltam az Exopetben a hörcsögömmel.
17/66 anonim válasza:
Annak a jele hogy haldoklik valszeg beteg és elfog pusztulni részvétem
18/66 anonim válasza:
Úgy hogy megemeled a segged elviszed a legközelebbi ügyeletes állatorvoshoz. A legrosszabb kifogás hogy hétvége van. Minek neked állat ha hétvégén nem vagy hajlandó orvoshoz vinni?
19/66 A kérdező kommentje:
#17 nem haldoklik, csak csipás a szeme kicsit, pár napig meleg vizrs zsebkendővel fogom kenni ha nem múlik el elviszem, csak bonyolult mert nem megyek Nyíregyre sokszor és nem lakom ott...
szept. 1. 19:17
20/66 anonim válasza:
Szégyelld magad ennyit tudok mondani, borogatod azt ami nem tudod micsoda?
Állatkínzó vagy ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!