SOS! Van egy fiatal hörcsögöm és az egyik szeme teljesen jól van de a másik nem nyílt ki annyira mint a jó szeme, esetleg cseppentés segítene?
Figyelt kérdés
aug. 31. 20:54
31/66 A kérdező kommentje:
Nem kérek időpontot elviszem holnap vagy holnapután mikor szabad leszek. Vagy hívjam fel az orvost és egyeztessem le mert ha elmegyek random akkor lehet nem jutok be?
szept. 2. 18:43
32/66 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm aki állatkórházban dolgozik, meg kérdezem őt
szept. 2. 19:36
33/66 anonim válasza:
Először is. Minden elhúzott nappal romlanak az állat esélyei. Már hétvégén meg kellett volna mozdulni vele.
Másodszor. Időpont nélkül a legtöbb helyen szóba sem állnak veled. Időpontot kellett volna kérni már rég.
34/66 A kérdező kommentje:
Felhívom az ismerősömet és holnap elviszem hozzá és megnézi
szept. 2. 21:35
35/66 anonim válasza:
Az ismerősöd kuruzsló vagy állatorvos?Mert az eddigi hozzászólásaidból nem tűnsz gondos gazdának.
36/66 anonim válasza:
Pont van egy ismerősöd aki kisemlősökkel foglalkozó szakállatorvos? Nehéz elhinni. Miért nem oda viszed akit a weboldal listájáról másoltál ki?
37/66 A kérdező kommentje:
Mivel Nyíregyházán van és az macerás és az ismerősöm közel van
szept. 2. 21:52
38/66 anonim válasza:
Értem. Én anno Szegedről jártam Budapestre a hörcsögömmel hogy biztosan megfelelő ellátást kapjon. Az országban ugyanis nagyjából 5-6 ténylegesen hörcsögökhöz értő orvos dolgozik. A többi könnyen félrekezeli az állatot ami az állat értelmetlen halálához vezethet. De te biztosan nagyon szereted ezt a hörcsögöt ha napokig nézed ahogy kínlódik a szemével.
39/66 anonim válasza:
Állatkínzó kérdező!Elvitted már orvoshoz azt a szerencsétlen élőlényt?
40/66 A kérdező kommentje:
Ti vagytok állatkérdező trollok! Az ismerősömet megkérdeztem és mondta milyen szem cseppet vegyek mivel kötőhártya gyulladása van mivel pont az a leírása a szeméhez
szept. 3. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!