Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS! Van egy fiatal hörcsögöm...

SOS! Van egy fiatal hörcsögöm és az egyik szeme teljesen jól van de a másik nem nyílt ki annyira mint a jó szeme, esetleg cseppentés segítene?

Figyelt kérdés
aug. 31. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
Na, mi van azzal a leprás szőrcsomóval?
szept. 3. 16:34
 42/66 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
szept. 3. 16:57
 43/66 anonim ***** válasza:
De millió féle szem betegség létezik. Alapos vizsgálat nélkül hatalmas felelőtlenség random szencseppel elkezdeni kezelni.
szept. 3. 17:14
 44/66 A kérdező kommentje:
De hörcsögnek elolvastam a betegségeit és ez illet rá csak, és ez állatorvos által ajánlott :)
szept. 3. 17:36
 45/66 A kérdező kommentje:
Tobrex szemcseppet vettem neki
szept. 3. 17:38
 46/66 anonim ***** válasza:
74%
Azon meg ne csodálkozz ha többet ártasz a szemcseppel mint amennyit használ. Minek egy ilyen felelőtlen embernek állat?
szept. 3. 19:54
 47/66 anonim ***** válasza:
Használni fog.
szept. 3. 20:25
 48/66 A kérdező kommentje:
#46 nem vagyok felelőtlen, utánanéztem és ezt javasolják és az ismerősöm is ezt mondta. De ilyennek fölösleges magyarázni mert megtalálja a kis kaput a szövegben és beleköt a másikba.
szept. 3. 21:12
 49/66 anonim ***** válasza:
74%
Hiába mosdatod magad, állatkínzó vagy, napokig hagytad szenvedni azt a szerencsétlen kis állatot utána meg valami parafenomén tanácsára elkezdesz csepegtetni a szemébe közben azt sem tudod vírus,baktérium vagy egyéb ok miatt alakult ki a szemében a probléma.Lehet többet ártasz a cseppel mint használsz te agyoniskolázott.Nem véletlenül van több féle szemcsepp, krém stb.
szept. 4. 05:10
 50/66 A kérdező kommentje:
Mikor hozzánk került már ilyen volt... 1 hete van nálunk
szept. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!