11/15 Sándor Dombi válasza:
Hát,...nem is tudom. A kutya nálunk otthon őrzi a házat, jelez ha van vmi. A macskák csak esznek, alszanak, szarnak, verekszenek, kb semmi hasznuk nem nem nincs.
12/15 Meton válasza:
A macska megfogja az egeret, csak nem ezért tartják, Láttam videót, hogy Ausztráliában a magtárakat teljesen kizabálták az egerek, kész horror volt, úgy elszaporodtak. Mindezt néhány macska megoldja. Egyébként a legtöbb kutya nem őrzi a házat. Általában már nem tartanak házőrző fajtákat. Általában a társaság miatt tartják őket.
13/15 anonim válasza:
Kutya. Minden tekintetben szimpatikusabbak számomra, mint a macskák. A macskákat is szeretem, de a kutyák sokkal jobb fejek.
14/15 anonim válasza:
KUTYA!!
Bár éppen 6 napja van macskánk... 😒
15/15 anonim válasza:
Imádom mind kettőt-bár azért a kutya fajtafüggő,mert vannak"köcsög",sunyi fajták,persze ez neveléstől is függ-,de az életvitelem miatt inkább macskapárti vagyok.Őket inkább otthon lehet hagyni napközben egyedül,mert nagyjából egésznap alszanak,esznek,és ürítenek,amíg haza nem érek.Nem hangoskodnak,mint sok kutya,ha otthon hagyják egyedül,és nekem olyan szerencsém van a4cicámmal,h nem törnek össze semmit,nem csinálnak nagy felfordulást,max a szőnyeget gyűrik össze.:)V kutyám is kamaszkoromban,de meg mondom őszíntén,utáltam levinni sétálni,pláne,ha szar idő v:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!