Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miből gondolja bárki is, hogy...

Miből gondolja bárki is, hogy a falusi emberek állatkínzók?

Figyelt kérdés

A falusi ember az ételét neveli az ólban. Épp emiatt abszurdumnak tartom, hogy valaki szerint "ütjük-verjük a nyakig trágyában szenvedő" állatainkat. A haszonállatot nem tartó emberek sem focilabdaként rugdossák hazáig a megvásárolt élelmiszert...

A kutya pedig házőrző. Komoly feladat, a lehető legjobb kondíciót igényli a kutyától. Épp ezért nem éheztetjük, nem verjük, hiszen jóformán családtag.

2010. okt. 26. 15:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kérdező,és a kölyökkutyagyárakról hallottál már?Igen,ezek is vidéken működnek,disznóólban vagy hasonló helyen,horror körülmények között.Ismerősöm pl.Vas megyéből hozott el egy szuka kutyát disznóólból,saját maga ment érte és nem hazudik.A kutya csontsovány,férges és büdös volt,és disznósz@rt hányt a kocsiban végig a Pestig vezető úton.

Az éhes kutya kínjában azt ette.

Nem üzlet már a disznó vagy a csirke,elég sok szaporító él a kutyákból nagyüzemben termelve,elképzelheted,milyen körülmények között.Az enyém pl.birkaólban volt,rengeteg bélféreggel fertőzve olyan szinten,hogy komoly klinikán tudták csak rendbehozni.

A szaporító később egy nyilvános fórumon bevallotta,hogy évente átlag 60 kiskutyát(!!!)ad el,a körülményeket képzelheted.

2010. nov. 9. 21:06
 32/36 anonim ***** válasza:
65%

Nah én ezért utálom a falusi embereket! Mégis milyen ember az aki így bánik az állatokkal?

Én imádom őket, nálunk alap hogy a kutyáink és a macskáink családtagok, és normális körülmények között élnek.

Kérdező írtad a kérdésedben hogy a falusiaknak a kutya jóformán családtag, meg azt is hogy házőzésre használják. A családtagomat NEM használom házőrzésre. Tudod nem a középkorban élünk, feltalálták már a riasztót is...

2011. febr. 5. 20:19
 33/36 anonim ***** válasza:
48%

Épp most tudtam meg valamit,amitől frankón felfordult a gyomrom:

a mi falunkban a haszonállatok(malac,kecske,birka)heréléséért nem fizetnek állatorvost.Jön valami "tapasztalt"emberke,és a birkának pl.KIHARAPJA a heréjét!Megvágja bicskával a herezacskót,utána kiharapja.

A többi állatnál szintén bicskával intézik,mindezt érzéstelenítés nélkül!Van,ahol kan kutyánál is.

Ma,Magyarországon,a XXI.században,Európa közepén...

2011. febr. 7. 17:00
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó előtti:

Az hogy elég sokan nem meg felelő körülmények között tartják az állataikat falun, attól még ne utáld a falusiakat!

Csak hogy tudd én is falusi vagyok és attól még imádom az állatokat. Van is két degum, egy macskám (aki attól még hogy falusi vagyok a házban él), egy kutyám (akit igaz nem engedünk be a házba, mert házőrző nem családtag(!) de attól még nagyon szeretem, és minden nap viszem sétáltatni, tanítom mindenféle trükkökre és nagyon jól bánunk vele, de mivel nagy testű nem jöhet be a házba)

Jó én igazából még csak kb. fél éve lakok falun, de van sok falusi barátom, akik ugyan úgy jól bánnak az állataikkal.

Ja és van még 2 aranyhala anyukámnak, tyúkjaink is vannak és kecskéink is.

Elég sértő volt számomra hogy én falusi vagyok és akkor már utálsz mikor igazából semmit nem tudsz rólam.

De csak hogy tudd én meg épp az ilyen embereket utálom, akik meggondolatlanul mondanak emberekre olyanokat amik sértők.

2011. febr. 7. 21:31
 35/36 anonim ***** válasza:
33%

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:31

Nem általánosítani akartam… az olyan falusiakkal semmi bajom sincs akik normálisan bánnak az állatokkal de sajnos mint az előző hsz.-okból is láthattad a falusi emberek többsége bizony ezt csinálja. Én akárhányszor voltam falun sajnos ezt tapasztaltam és ha már szóba kerül az hogy „falusi ember + állat” akkor rögtön az állatkínzás jut eszembe, meg az hogy megkötve tartják az állatot, moslékkal etetik, stb…

Nem szokásom meggondolatlanul sértegetni másokat, de lehet hogy ez most tényleg az volt (ha annak vetted akkor bocs), mert tényleg nem minden falusira jellemző, de szerintem kb. 80%-ra igen.

2011. febr. 7. 22:11
 36/36 anonim válasza:
Úgy hogy falun, nincs jelentősége. Néhány hülyegyerek mindig akad, akinek nincs jobb szórakozása. Városban meg van kutya-macska, ott azokat kínozzák.
2013. jan. 11. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!