Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az állatkínzók miért nem...

Az állatkínzók miért nem kapják ugyanazt bűntetésül, amit ők műveltek a szerencsétlen álattal?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem törnek be büntetésként a tolvajok lakásába?
2011. jan. 23. 21:06
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
mert ez megtorlás lenne esetleg?
2011. jan. 23. 21:06
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Na te se vagy 100as, fordulj szakemberhez! Normális ember se állatot, se mebert nem akar kínozni, vagy szenvedni látni.
2011. jan. 23. 22:26
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Na igen,csak épp az állatkínzók nem emberek,sőt állatok sem.
2011. jan. 24. 00:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek se kapják ugyanazt büntetésül amit 1 masik emberrel müveltek... Sz4r ez a rendszer
2011. jan. 24. 00:59
 6/17 A kérdező kommentje:

Pedig némelyek megérdemelnék!

Csak hát nagyon elfajulna.

De abban biztos vagyok, hogy kevés még a több éves börtön is annak, aki felgyújta a macska farkát, vagy ami most volt, hogy baltával fejbe veri a kutyát, de úgy hogy nem hal bele, hanem hagy szenvedjen, vagy aki éhezteti láncraverve a sárban, fagyban, mocsokban. És ezek még semmik. Akik ellenzik, azoknak miért fájna mondjuk egy kis "visszaéheztetés"? Nem azt mondtam, hogy baltával verjük fejbe. Bár...

Belegondoltok, hogy milyen lelkivilága van az ilyennek?

Gondolom várhatok olyan választ, hogy akkor nekem milye van. :)

Én csak egyszerűen nem bírom elviselni, ha olyan híreket hallok, hogy ártatlán állatokat kínoznak.

2011. jan. 24. 12:37
 7/17 anonim ***** válasza:
A gyilkosok mért nem kapják???????????
2011. jan. 25. 20:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Bár az egy másik téma.
2011. jan. 25. 21:03
 9/17 anonim válasza:

[link]

Ezek vagyunk mi: civilizált, értelmes...na, pfff...

2011. jan. 25. 22:44
 10/17 kutyák és macskák ***** válasza:
Nem bírtam végignézni! Azt hiszem ha ilyet vagy ehhez hasonlót látok osztom a véleményem a kérdezővel!!!! Én is megnyúznám élve. A haszonállat leölésére is vannak humánus módszerek. A nagyapám nyúltenyésztő volt. Olyan pisztolyt használt, vagy hasonlót amit a sertéseknél szoktak. Valamivel humánusabb.
2011. jan. 27. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!