Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az állatkínzók miért nem...

Az állatkínzók miért nem kapják ugyanazt bűntetésül, amit ők műveltek a szerencsétlen álattal?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 21:01
1 2
 11/17 KÁELEF ***** válasza:
6%

Ha valaki baltával agyonüt egy kutyát, annak pénzjutalom járna.

A többi álattal nincs különösebb bajom. A pókokat is útálom, de a kutyákat talán mégjobban.

2011. jan. 29. 04:51
 12/17 anonim válasza:
Én miután megnéztem egy állatkínzós videót, arra gondoltam, hogy legszívesebben az elkövetőt meztelenül kikötném a falhoz és leönteném sósavval, hadd vergődjön és pusztuljon el. Az emberiség mocsadéka az ilyen lény és nem érdemli meg az életet.
2011. jan. 29. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
A kutyánál undorítóbb állat kevés van. Képes emberre támadni indok nélkül. Sok nyugdíjas úgy gondolja, hogy a telkét is érdemes kutyával védeni, de enni ugye miért is adnának neki, aztán csodálkoznak, hogy halálra harapdálják a járókelőket.
2011. jan. 29. 15:35
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Az még kihagytam, hogy a húsa is alkalmatlan fogyasztásra. A lovat meg lehet enni, stb
2011. jan. 29. 15:36
 15/17 anonim válasza:
Rossz kutya nincs, csak rosszul nevelt kutya, ez meg már a sok idióta ember hibája, akik olyan fajtát tartanak, amivel nem tudnak bánni. Képtelenek felfogni, hogy egyes kutyafajták kemény bánásmódot igényelnek, azt gondolja, hogy majd szépen otthagyja a telkén és a kutya magától tudni fogja, hogy kit kell megtámadnia...
2011. jan. 29. 15:59
 16/17 tomy88trance ***** válasza:
Így van, a kutya az ember legjobb barátja,ha jól nevelt, ami nem azt jelenti,hogy állandóan verni kell ,mert azzal csak agresszívabb lesz , és szerintem is megérdemelné ugyanazt a büntetést az állatkínzó mint amit ő tett az állattal , bár sajnos ma már a szemet szemért , fogat fogért elv nem működik , pedig lehet akkor jobb lenne a világ és mindenki meggondolná mit tesz és mit nem
2011. febr. 6. 08:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert egy puhap*cs világban élünk ahol a rendőr is fél a bünözőtől és a törvények is őket védik....
2016. jan. 10. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!