Állatkínzást vettek fel, és a videót feltöltötték egy bizonyos oldalra, szörnyű! Mit tehetek?
A videóban felgyújt pár k.cs.g. egy macskát, akit utána pórázon... Nem tudom. Leírhatatlan. Teljesen véletlenül láttam, egy vicces videós-képes honlapon... azaz ők küldenek mailben válogatást. De ilyenkor hol van az, aki a tartalmat ellenőrzi???
Basszus.
Segítsetek!
Mit tennétek???
Fogjátok már fel, hogy nem magyarok!!!!!!!!!!!
Horvát fiatalok szórakozása egy felgyújtott cicán...
"kallaydaniel2000" -> mi nem lehet olyan szörnyű?
Amit a macskával tettek???
Ha igen...
Akkor beszéljünk meg egy találkozót, pórázra kötlek és felgyújtom a farkad és röhögök majd a haláltusádon, ahogy emészt a tűz és nem szabadulhatsz, mert a póráz nem enged k.cs.g.
Az E-mailben kértem segítséget, ha volna lehetőség más megoldásra. Lehet, h nem magyarok, de akkor is fordulhatok a külföldi illetékesekhez. Ja, ha már érkezett bejelentés erre a videóra, nem árt, ha többen is felhívjuk a MAOSZ figyelmét.
Ennyi.
Bocs, az előbb nyers voltam.
De komolyan gondoltam.
Az összes ilyen beállítottságú homo sapiens-t át kéne "nevelni"... volna pár tippem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!