Állatkínzást vettek fel, és a videót feltöltötték egy bizonyos oldalra, szörnyű! Mit tehetek?
A videóban felgyújt pár k.cs.g. egy macskát, akit utána pórázon... Nem tudom. Leírhatatlan. Teljesen véletlenül láttam, egy vicces videós-képes honlapon... azaz ők küldenek mailben válogatást. De ilyenkor hol van az, aki a tartalmat ellenőrzi???
Basszus.
Segítsetek!
Mit tennétek???
Miért nézted végig?
Amúgy azok nem magyarok, tudom melyik az a videó, olvastam róla...ezeket is elkapják, mint a kiskutyákat vízbe-dobálós leánykát. Viszont sok másikat meg nem. Sajnos ez van.
Ha szervezek magánúton programozókból, és más számtekzsenikből egy netes állatvédő csoportot... megtaláljuk... ???
Feldobjuk a rendőröknek, állatvédőknek, vagy azt kapja, amit tett?
Különben "mr t" volt a feltöltő és adatlapja szerint magyar, bp-i.
lehet nem ide kéne irkálnom, mert ha megtalálom... itt a bizonyíték ellenem....
qrvára felhecceltem magam, 2 napja csak ezen agyalok.
meg fogom találni az biztos.
utána???
lehet olyan besz@ri vagyok, h írok pár sort... vagy mást teszek és elbafom az életem.
A kislányos kutyás videót nem láttam.
Ezt azért néztem végig, mert leblokkoltam.
Azok meg röhögtek.
Az ember nem állat. Hanem a legrosszabb dolog, ami ezen a Földön megszülethetett.
funpic küldte, funvidra van feltöltve...
izén is van?
f@sz@
a rothadt...
egyszer meglesz az az ip-cím......
Szia "10-27. 11.44"!
A tanácsodat megfogadtam és megírtam az e-mailt.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!