Hol jelenthetem az állatkínzást?
Figyelt kérdés
A barátom kutyáját félholtra verte a család barátja.
Vérzik az orra, vért hány, fosik. 100% hogy el fog pusztulni, de én nem akarom annyiban hagyni. Segítsetek.
Hol, hogyan jelenthetem?
2011. júl. 10. 18:08
1/9 anonim válasza:
Rendőrségen kell feljelentést tenni, lehetőleg bizonyítékok (pl. tanúk) birtokában.
2/9 anonim válasza:
Helyi állatvédő alapítvány, neten meg tudod keresni a legközelebbit. Vagy holnap már munkanap van, felhívsz egy helyi/környékbeli állatorvost, egész biztos meg tudja mondani, hogy kihez fordulj. Elvileg, ha tetten érés van, akkor a rendőrséget is hívhattad volna... de a rendőrséget ismerve ez inkább csak elvileg...
3/9 anonim válasza:
Állatvédőknél, menhelyen!!
Szegény kutyus, tegyél valamit ellene..! :'((((
4/9 anonim válasza:
Verjétek fejen lapáttal, hogy ne szenvedjen..
5/9 anonim válasza:
És a barátod ezt hagyta?Minek barátkoznak ilyennel?
6/9 A kérdező kommentje:
Ő már csak akkor vette észre amikor kiment és látta a kutyát ahogy ott hagyja.
Anyósom pasija... ő az isten.
2011. júl. 10. 18:22
7/9 anonim válasza:
ha az embernek ilyen rokonai vannak ellenségekre már nincs is szüksége...
Mindenképp jelentsd, mondjuk tuti eltörtem vna a kezét helyben, de lehet nem álltam vna meg ennyinél...
8/9 anonim válasza:
milyen tanács az, hogy verje agyon egy lapáttal? normális vagy te? ha végképp szenved el kell altatni. de azt is csak akkor, ha az állatorvos azt mondta.
9/9 anonim válasza:
vagy az állatvédőknél vagy a rendőrségnél. a többibe nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!