Az állatvilágban miert van ennyi gonoszság?
Az állatok nagyon kegyetlenek egymással.
A kakukkfióka kilöki a mostohatestvéreit a mostohatestvéreit fészekből.
Darwint elborzasztotta az a rovar, amely még megbénítja áldozatát, hogy a lárvái biztonságban kikelhessenek benne, és falatozhassanak annak húsából.
Az oroszlán, ha jól tudom, megöli az idegen kölyköket.
A delfinek csoportos nemi erőszakot hajtanak végre.
Ezek a mi fogalmainkkal élve gonoszságok.
Sok ájtatos manó ezt nem képes megérteni, akik bíznak a túlvilágban, reinkarnációban, karmában, Isteni jutalomban, bűnhődésben, hogy a természet nem így működik.
Valamiért azt képzelik, az ember fontosabb a világnak, mint egy állat, bogár, csiga.
Hülyeség.
Sajnos, egy gyilkos bűnöző sem fog elkárhozni. Karma se nő.
Miért, egy csiga ugyanolyan fontos szerinted, mint az ember?
Hát szerintem nem.
Az állatvilágban nincs gonoszság, csak a szaporodásért és a túlélésért folytatott küzdelem.
A kakukkfióka a saját túlélését biztosítja azzal, hogy kilöki a fészekből a mostohatestvéreit.
A rovar az utódainak a túlélését, felnövését biztosítja azáltal, hogy egy másik rovarba helyezi a petéit.
Az oroszlán a saját territóriumát védi és a fölényét biztosítja a fajtársaival szemben.
A delfineket a párosodás ösztöne hajtja.
Ezek ösztönös és tanult viselkedésformák, az állatokat nem helyes emberi érzelmekkel felruházni.
Amit az ember gonoszságnak nevez, az csak az emberben van meg.
#7:
Vicces akartál lenni, pubi, de nem sikerült. Nem baj, azért jár a keksz. ^_^
Ricky Gervais: Armageddon
Idézet:
De kit érdekel? Ha ma kipusztul az emberiség, a Föld pár száz év múlva ismét paradicsom lesz.
Ha a méheknek annyi, örökre sivatag leszünk.
Mi nem vagyunk olyan fontosak. Mi csak egy önimádó majomfaj vagyunk.
A közösségi médiában egyeseket zavar, ha majomnak nevezem magunkat. Tudjátok, a vallásos amerikai típust.
Egy fickó azt mondta: „A magad nevében szólj! Én nem vagyok majom.”
Mondom: „Mind majmok vagyunk.”
Mire ő: „Mit csináltak a gorillák? Mi jártunk a holdon.”
Visszaírok: „Hogyhogy mi? Te lófa*zt se csináltál. És rosszul írtad a Holdat.”
Furcsa, hogy egyesek magukénak vallják a faj egészének vívmányait, mert ez vitte előre a civilizációt, ez a néhány zseni az út során.
Nyolcmilliárd ember él a bolygón. A legtöbb nem csinál semmit. Eszünk, szarunk, meghalunk. Igaz?
Ha egy meteor tartana a Föld felé, ami tuti végzetes lenne, négymilliárd ember térdre borulna és imádkozna a saját istenéhez, míg néhány tudós kiötölné, hogy Bruce Willis hogy állíthatná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!