Szerinted milyen egy jó állatorvos?
Én lovakkal dolgozom, annál sajnos nem úgy működik, hogyha baja van, beviszem a rendelőbe.
Ezért nekem fontos szempont, hogy időben válaszoljon, elérhető legyen, ne kelljen könyörögni érte, hogy kijöjjön, főleg vészhelyzet esetén ne. ( 8 orvosból 1 sem jött ki legutóbb, távgyógyítással élte túl a ló, aki nem mellesleg az ismerősömé volt, a 8 orvos után engem hívott ki kint éjszakázni a lóval). Legutóbb másfél hónapot vártam egy nem életveszélyes, de sürgős ügyre, mert a sok dokiból egy sem szeretett volna kifáradni, csak ígérgettek ( Más ismerősömnek ugyanaz a doki egy könnyebb, de több időt igénylő feladathoz, ami több pénzt hoz azonnal kiment)
Ez persze semmit sem ér, ha nem ért a szakmához, ami lóorvosoknál gyakran előfordul, így azt hiszem egyértelmű, hogy mezei állatorvost lóhoz a legtöbb esetben (hacsak nem valami rutinról van szó, például oltás) teljesen felesleges, butaság hívni.
Így nálam is szempont, hogy lelkiismeretes legyen, magyarázzon sokat, képezze magát folyamatosan, tudjak tőle kérdezni ( ne legyen kőbunkó, arrogáns).
Szóval alapvetően nagyon örülnék, ha találnék egy normalis dokit, ha kell áron felül is lehet tőlem, de lehessen rá számítani.
#5:
És ha félrediagnosztizálja az állatodat, aki emiatt majd jól elpusztul, te meg csak pislogsz, mint hal a vízben, akkor mit csinálsz? Nem kell másoknak beszólni, azért mert te képtelen vagy tovább gondolni a dolgokat, kőbunkócska.
Legyen közel vagy jöjjön ha kell.
Legyen leliismeretes,és tegye a dolgát jól, tegye a dolgát.
Nem árt ha szimpi,ha nekem nem is de az állatomnak legyen az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!