Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedi a jegyző,...

Miért nem engedi a jegyző, hogy az állatvédők elhozzák az ottmaradt állatokat Kolontárról?

Figyelt kérdés
A gazdik kérték meg őket, hogy mentsék ki az otthagyott állataikat, erre a jegyző ezt csak úgy engedi, ha minden gazdától írásos engedélyt kérnek? Mit gondol, hogy az állatvédők eltulajdonítják az állatokat? Hogy lehet ilyet? Azt hittem az agyamat eldobom. (Az Indexen olvastam.)
2010. okt. 10. 01:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

17:17es vagyok

Kedves előző! Abszolút igazad van, visszaolvasva látom, hogy rosszul fogalmaztam, számomra is többet jelentenek a kutyáim, mint sima állatokat. Úgy értettem, hogy pótolhatóak, hogy sok van belőlük és az elvesztésük "csak" a gazdájuknak okoz (lelki) kárt. A természet károsodása azonban nem csak egy embert érint, hanem mindannyiunkat, hisz az a környezet ment tönkre, amiben mi és sok más csodálatos élőlény él(t). Így is pusztítjuk eléggé a természetet állatokkal, növényekkel együtt, ezért gondoltam, hogy erről is érdemes néhány szót szólni.

2010. okt. 15. 19:04
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves 17:17-es!

23:34-es vagyok. Örülök neki,hogy Te is azok közé tartozol,akinek a kutya nem csak egy állat!

Teljesen igazad van a természetet illetően és abban is,hogy arról kevés szó esik!

2010. okt. 17. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!