Miért nem engedi a jegyző, hogy az állatvédők elhozzák az ottmaradt állatokat Kolontárról?
Mert nem normális!!! Inkább örülnie kellene,hogy valaki segít szerencsétlen állatokon!
Én is most olvastam egy cikket,ami kiakasztott. A paksi menhelyre vittek 21 tonna állateledelt,mert már napok óta nem ettek a szerencsétlen kutyák,de ott is közbeszólt a jegyző!Még a rendőrséget is kihivták azért,mert segíteni akartak! Ez Magyarország....
Micsoda???? Arról én is olvastam, de hogy még az adományba is belekötött?? És végül megkapták a kutyák a kaját?!
Hát ez kész röhej, nálunk is egy barom a jegyző, úgy látszik ez egy magyar népbetegség, hogy erre a posztra nem kerülhet épeszű ember!
Ja, hogy nem csak a jegyző, hanem a lakók is. Akkor én most rögtön hívom a rendőrséget, ugyanis a szomszédban megint dübörög a tuctuc zene és ez engem zavar.
Szégyen ebben az országban élni! :@
mert egy nemtörődöm szemétláda.
ezen a fórumon is sokat mérgelődtek rajta, itt minden apró részletet megtudhat az ember, aktív önkéntesek vannak jelen
mert katasztrófasújtott terület, mentik ki a lakosságot, mert újabb gátszakadás várható. a lakosokon kívül senkit nem engednek be. szóval, nem játszásiból mondják.
egyébként a lakosok napi 1-1 órára visszamehetnek az állatokat etetni.
01:31-nek
Amit belinkeltél Blikkes linket ,azért abban simán leírják,hogy ahová a Tornóczkyék kutyakaját vittek az egy illegális kutyamenhely , és az illegális dolgokat inkább fölszámolni kéne mint még segíteni.
Teljesen igaza volt a jegyzőnek ,hogy egy illegális telepre senki ne szállítson semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!