Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Balhés macska mellett milyen...

Balhés macska mellett milyen második kisállatot tartanátok?

Figyelt kérdés

Masodik macska kizarva, mert ruhelli oket, madarak kizarva, pedig azokat en imadom, de a macska idegbajt kapna + nem tudnam oket kiengedni sem ugye. Szerintem egy pici ragcsalora is ra lenne fixalodva.

Kutyat tartanek legszivesebben, home officeban dolgozom, szoval barmikor raernek setaltatni, de ugye van masodik macskaval tapasztalatom, es az alapjan szerintem semmilyen masik negylabut nem viselne el sajnos a cicam, amelyik volt, azt verte, rendesen terrorban tartotta es lattam, hogy az egyik egesz nap ideges, a masik meg fel. Nem tudom, hogy egy kolyokkel ossze tudnanak-e szokni, de valoszinubbnek tartom, hogy nem.

A hulloket is szeretem, de talan a halak lennenek a legjobb valasztas, azt a macska tudja nezni, de nem annyira ingerli ot talan, mint egy motoszkalo horcsog. Csak a halaktol meg felek, hogy elrontanam a dolgokat, utoljara gyerekkoromban voltak halaink, de szegenyek mindig meghaltak, de persze nyilvan nekem sem volt sok tudasom a temaban 10 evesen, a szuleim meg csak megvettek, hogy oruljek, aztan eltek egy ures akvariumban (viz volt benne :D), kaptak haltapot es ennyi.

2023. ápr. 9. 08:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg igazatok van. Csak azert lelkesultem fel, mert lehet szingli leszek es eddig a parom “nem engedett” tobb allatot. :D A macskat szereti, de o regebb ota megvan, vele ismert meg. Lehet akkor egyelore masik hobbit keresek, ami a macskat se zavarja.
2023. ápr. 9. 10:50
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is van cicám, igaz ő halál nyugodt.

Nekem óriáskígyóm van mellette.🙂

2023. ápr. 9. 11:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok,

Általában a macskák félnek a kígyótól, főleg ha nagyobb fajta :)

2023. ápr. 9. 11:33
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Kezdő kigyónak királypitont ajánlok.

Max. 150 centi, de igen vaskos kígyó.

Rengeteg színváltozatban van, az áruk 20.000 Ft-tól indul.

+ felszerelés: ha mindent újonnan veszel, körülbelül 100.000 Ft-ba fáj.

Nagyon kezesek, nagyon nagyon ritka, hogy megharap. A lakás dísze a terrárium szépen berendezve. És minden nap ki lehet venni (nyilván nem 1-2 órára), kivéve etetés után 2-3 napig.

2023. ápr. 9. 11:39
 15/21 Tevenyereggyarto ***** válasza:
55%

Akváriumi illetve terráriumi állatokat még csak-csak lehetne mivel azokat el lehet zárni tőle. Viszont ahogy írták ha olyan fajt választasz ami sokszor van szem előtt azzal ingerled a macskát.

Viszont van rengeteg másik állat ami alig van szem előtt és/vagy nem mozog túl sokat stb ezért nem feltűnő. De ugye az ilyenek nem csak a macskának nem túl “ingergazdagok” hanem neked sem. Szóval tudni kellene ,hogy mennyire szeretnél olyan állatot ami gyakorlatilag csak elvan a helyén s jobbára az etetés s időnkénti takarítás az egyetlen interakció köztetek.

2023. ápr. 9. 11:41
 16/21 anonim ***** válasza:
34%
Hangyafarmot legfeljebb.
2023. ápr. 9. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Foxi
2023. ápr. 9. 12:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, a foxi az a kutya, amely mas kutyakkal is, macskaval is imad verekedni. Mivelhogy kotorekebnek tenyesztettek ki az istenadtat.
2023. ápr. 9. 12:13
 19/21 anonim ***** válasza:
35%

Csak azért gondoltam, mert egy foxi megrendszabályozza a neveletlen cicust.

De mondjuk igaz, nehéz kijönni ebből, mert valónan izgága a foxi. Akkor golden retriwer

2023. ápr. 9. 16:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, úgy megrendszabályozná, hogy lehet belehalna a macska, azt meg nem akarja szerintem...
2023. ápr. 9. 17:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!