Milyen kutyát ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon sokat vagyok egyedül. Tulajdonképpen 0-24 otthon, egy társasházi lakás, 40nm.
Mindig szorgalmasan levinném, azzal nincs gond. Viszont soha nem volt háziállatom.
Hol lehet kapni már lakásba szokott kistestű kutyust?
(A hirdető oldalakon csak néhány hónaposat látok, amik gondolom még nem szobatiszták.)
2023. jan. 30. 15:15
11/12 anonim válasza:
Menhelyeken gyakran várnak gazdira nem túl fiatal, gazda elhalálozása miatt bekerült, lakásban tartott, szobatiszta, szocializált kutyusok.
De ahogy pl. a 3-as is írta, azért a kutyatartás nem csak annyiból áll, hogy "szorgalmasan" leviszed, foglalkozni kell vele más módon is.
12/12 anonim válasza:
Labrador, esetleg? Szociális állat, nem lenne azzal gond, hogy folyton kint szeretne lenni. Nekem is labim van, és imád a házban lenni. Nem is túl nagy testűek. Viszont tényleg mozgásigényes,szóval sokat kell vinni sétálni! De mint mondtam, szeret társaságban lenni, szerintem nagyon jól ellenétek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!