Mivel kössem le magam?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 10:36
11/12 vaszily katalin válasza:
biztos találsz valami othon elkészithetö vitamindusat vagy olyat amit a konyhába elkészietni valot a torkod gyogyulásához elösegit.méz,kamila inhalálás.stb.18 alat veszéjes a mandula mütét.nekem18évesen véték ki 11éve.azota kutyabajom.ja olyan jukas volt mint a szita.jobulást
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm...ez a második hetem, hogy itthon vagyok, most ráment minden mandulámra (tüszös), plusz kétoldali középfül gyulladásom is lett....és drágámnak ma is elkellett mennie, majd pénteken jön...
pénteken pedig góóóó kiállítás megnyitóóóó...nagyon szépen köszönöm a válaszokat! aranyosak vagytok
2010. okt. 6. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!