Hogy kössem le magam úszás közben?
GreenTea
Hát az úszás sajnos ilyen szinten magányos sport. Sokan depressziósak tőle. Én hallottam olyat, hogy a profik zenét hallgatnak közbe. Úgy azért elviselhetőbb nem?
Tűzz ki egy időeredményt magadnak és arra koncentrálj.
Esetleg csinálhatsz intervallumos úszást,vagy lehet kapni vízálló MP3 lejátszót is.
Egyébként nem olyan sok az a 40 perc,én kb. olyan 120 percet szoktam lenyomni minden másnap.
Én is így vagyok vele, az utóbbi időben már csak 20 perceket úszok, mert szét unom az agyamat közbe... Legjobb, ha hívsz magaddal valakit úszni, aki nálad jobb, vagy veled egy szinten van és akkor lehet versenyezni... Vagy legyen sok jó csaj a parton akiket nézhetsz minden levegővételnél...
Ha meg még te is sulis vagy, én úgy szoktam még, hogy úszás előtt tanulok és úszás közbe átgondolom az összefüggéseket a tanultakban, hátha összejön vmi;)
Ha edzés van (utálom/tam, már nem járok) akkor az életemen jár az agyam. De volt olyan hogy megírtam fejbe egy fantasy könyvet. :)
Ha szabad úszás van akkor haverokkal megyek és hosszok végén mindig megállunk dumálni. Csak annak magányos sport aki komolyan veszi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!