Mivel kössem le magam?
És mért ebben a témakörben kérdezed? :)
Olvass,netezz,nézz valami filmet,hívj föl valakit akivel már régen beszéltél,vagy írj neki levelet,sétálj,sportolj aludj egyet. :)
:(ajj véletlenül ide raktam be, de nagyon aranyosak vagytok, h válaszoltatok...
párommal együtt élünk...mindenhova együtt megyünk...több, egymást követő napot még nem tölöttünk külön, de most elkellett mennie pár napra..... úgy voltam vele, h közös jövőnket alapozza meg ezzel a pár nap távolléttel, (tovább képzés) és amúgy is a suli leköti a figyelmemet...nahde lebetegedtem már vagy négy napja lázban, diói mandulákkal, égő torokkal fetrengek jobb oldalamról a balra.....köszönöm a válaszokat...lehet, hogy megtanulok hímezni, vagy kötni....
ohjajajajajjajjjj:D
hát csaknem csaknem:D
de azért köszönöm, egy kis mosolyt sikerült az arcomra csalni ezzel:)
szia! nézz receptes oldalakat és lehet, hogy kedved támad valami főzöcskéhez, vagy sütéshez.
ja és jobbulást.
üdv.
huu...ez nagyon jó ötlet..vagy kinézek valami finomság receptet, mire megjön szerelmem, és meglepem vele:)
köszönöm szépen!:)
na látod, működésbe hoztalak:))sok sikert és méegyszer jobbulást.
pusz
igen, és valóban jólesik, h nem undok tippeket, válaszokat kaptam, mert eléggé megvisel így egyszerre minden..
mégegyszer nagyon szépen köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!