Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nem találom a macskámat...

Nem találom a macskámat lassan 5 napja.. Egy kandurról lenne szó,nincs ivartalanitva. Szombat este mikor nagy vihar volt,igaz nem bírja a vízet de kiment ugyanúgy esőben is. Ilyen esetekben aggódnom kéne? Reménykedem benne hogy nem esett baja..

Figyelt kérdés
Ez azért lehet mert tüzelnek a macskák,vagy a vihar miatt már nem talál vissza haza? Nem tudok mire gondolni.
2022. júl. 7. 05:15
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Az igen. :D

Bírom egyébként az emberekben mostanság, hogy a másikhoz nem tud úgy beszélni hogy egy cifrát ne mondjon ki. De ezt elmondtam már,hogy mindenkinek más a véleménye,na de hamar tudunk támadni. Az a lényeg.

Akik meg adtak egy értelmes választ,hálásan köszönöm.

2022. júl. 7. 19:57
 32/43 A kérdező kommentje:

nem a témáról, hanem rólam, a koromról és agyi szintemről társalog jó pár ember, holott nem ez volt a kérdés.

Mindenkinek van egy véleménye de jobb inkább magadban tartani minthogy egy értelmetlen vitát nyissál. Na,mindegy.

2022. júl. 7. 20:10
 33/43 anonim ***** válasza:
28%

Sajnos nagyon sokszor elkanyarodnak a válaszolók az eredeti kérdésre válaszolástól, és el kezdik elemezni a kérdezőt, sértegetik, aztán egymás válaszát is ki kezdik, hihetetlen rosszindulatú lett a magyar társadalom.

Remélem előkerül a cicád.

2022. júl. 7. 20:23
 34/43 A kérdező kommentje:
Hát,ez már csak ilyen. Nem lehet ez ellen mit tenni. Köszönöm szépen,én is reménykedem,legalább annyiban hogy minden rendben van vele.
2022. júl. 7. 20:52
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Én totál megértem hogy nem mindenki bírja elviselni ha egy állatot méltatlan körülmények között tartanak. Inkább az döbbent meg, hogy valaki szerint rendben van.
2022. júl. 7. 22:37
 36/43 anonim ***** válasza:
72%
Ha szerinted az a megfelelő állattartás, hogy semmiben sem korlátozod a macskádat, sőt, még a hatályos törvényeket sem veszed figyelembe, akkor óriási gondok vannak nálad a toronyban. Az, hogy szereted a macskádat még nem ment fel semmi alól, Leírom, hogy felelőtlen állattartó vagy a családoddal egyetemben. Nem gondoltál bele, hogy milyen veszélyének teszed ki a macskádat, hogy a macskát milyen károkat tud okozni, úgy mint kóbor kiscicák hadseregének gyártás, más macskák megsebesítése, védett énekesmadarak legyilkolása, más kertjébe beszökés, esetlegesen kisgyerekek megkarmolása, homokozóba kakilás, stb. Többen leírták, hogy ez mennyire gáz, de te csak kifogásokat keresel, mentegeted magad. Legalább ismerd el, hogy tudatlanságból eddig rosszul cselekedtél, és ha megkerül a macskád, akkor változtatsz az állattartási szokásaidon. Én nem hibáztatlak, hogy eddig rosszul csináltad, de ha nem látod be és nem változtatsz azok után, hogy már tudod mi lenne a helyes, akkor igenis hibáztatlak.
2022. júl. 9. 12:02
 37/43 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal hogy nem helyes hogy nincs ivartalanítva. Anyámat már rég megkérdeztem hogy mikor viszi el,de elhalasztotta. Nem én akartam így,hiába vagyok lassan 18,nem szólhatok a szülők dolgaiba.
2022. júl. 9. 14:56
 38/43 anonim ***** válasza:
86%
De macska bezzeg feltétlenül kell...
2022. júl. 9. 14:59
 39/43 A kérdező kommentje:
Én nem kértem,van egy 6 éves kistesóm, nagyon kért egy kiscicát így anyám megvette. Nem akartam semmiféle módon macskát kínoztatni. Beszéltem vele már azelőtt,hogy nem lenne a leghelyesebb megoldás mert ha a macska nem lesz ivartalanítva időben akkor baj lesz belőle. És meg is lett. Nem szoba macskáról van szó egyèbként de na,ez mellékes.
2022. júl. 9. 15:10
 40/43 A kérdező kommentje:

Nem mentegetem magam. Csak leírtam hogy mi volt az oka. De erről nincs értelme vitatkozni. Leszögeztem ezt.

Remélem érthető volt.

2022. júl. 9. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!