Nem találom a macskámat lassan 5 napja.. Egy kandurról lenne szó,nincs ivartalanitva. Szombat este mikor nagy vihar volt,igaz nem bírja a vízet de kiment ugyanúgy esőben is. Ilyen esetekben aggódnom kéne? Reménykedem benne hogy nem esett baja..
Az igen. :D
Bírom egyébként az emberekben mostanság, hogy a másikhoz nem tud úgy beszélni hogy egy cifrát ne mondjon ki. De ezt elmondtam már,hogy mindenkinek más a véleménye,na de hamar tudunk támadni. Az a lényeg.
Akik meg adtak egy értelmes választ,hálásan köszönöm.
nem a témáról, hanem rólam, a koromról és agyi szintemről társalog jó pár ember, holott nem ez volt a kérdés.
Mindenkinek van egy véleménye de jobb inkább magadban tartani minthogy egy értelmetlen vitát nyissál. Na,mindegy.
Sajnos nagyon sokszor elkanyarodnak a válaszolók az eredeti kérdésre válaszolástól, és el kezdik elemezni a kérdezőt, sértegetik, aztán egymás válaszát is ki kezdik, hihetetlen rosszindulatú lett a magyar társadalom.
Remélem előkerül a cicád.
Nem mentegetem magam. Csak leírtam hogy mi volt az oka. De erről nincs értelme vitatkozni. Leszögeztem ezt.
Remélem érthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!