Hogyan keressek pénzt? Lejjebb
Hát nem tudom, hogy 12 évesen milyen munkát tudsz vállalni.
Mivel a munkaadót megbüntethetik kiskorúak (16 alatt)foglalkoztatása.
Vállalhatsz például szórólap kihordást, egy idősebb ember felügyeletével.
Én falun lakom és a szórólapozásért körülbelül 3000-3500 Ft-ot lehet "keresni".
van olyan ismerősöd akinek van kutyája?
Ha van akkor megkérheted, hogy hadd vigyed te sétálni.(Ezt csak abban az esetben vállald, ha van erőd megtartani egy 30 kilós kutyát, és ha van tapasztalatod a kutyáknál mert ha jön egy másik kutya akkor észnél kell lenned)
Ma egy étterembe bementem, megkérdeztem hogy nem-e kaphatok kisebb "munkát", mondtam hogy szívesen osztogatnám az étterem szórólapjait. Elmondtam mire gyűjtök, azt mondták nagyon aranyos vagyok és megbeszélik a főnökkel:) Holnap visszamegyek a válaszért.
Nos.. Értek a kutyákhoz, 2 kutyám volt. Az egyiket az utcáról fogadtuk be, a másik a kölyke. De sajnos Szöszit(akit befogadtunk) augusztus 14.-én el kellett altatni mert agyvérzést kapott :'( Minden rendben volt vele, mindig rendesen kapta az oltásokat de ez lett egyik pillanatról a másikra. A kölyke nagymamámnál van.
'Leendő' havanese kutyusomat nagy valószínűséggel apukám munkatársától fogjuk megvenni. Így valószínűleg nekünk olcsóbban is adja :P :) Ismerjük a leendő kutyusom anyukáját és apukáját, rendesen oltva vannak, egészségesek és jó idegrendszerük van.
Ennyi lenne, Köszi minden választ és még írjatok ha tudtok valamit :)
Csakkiti, nem 30-ért akarja megvenni, írta, hogy még 27500 Ft hiányzik:)
Én nagyon díjazom a törekvésedet, megpróbálok körbekérdezni. Hol laksz?
Szia! Én nekem is ajánlották ezt az oldalt, idővel összejön annyi pénz amit paypalra lehet utalni.
[link] , azt nem mondom h gazdag leszel :) de aki a kicsit nem beszüli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!