Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan keressek pénzt? Lejjebb

Hogyan keressek pénzt? Lejjebb

Figyelt kérdés
A szüleim megengedték hogy legyen egy havanese kutyám, de azt mondták, hogy saját pénzemen vegyem meg. Én nagyon céltudatos vagyok, ez nekem nem igazán akadály, 30000Ft-ot gyűjtök és már "csak" 27.500Ft hiányzik. Szeretnék valami kisebb 'munkát' vállalni (12 éves lány vagyok de kinézek 14nek, de nem tudom a mai világban mi a ciki és mi nem? Hogyan keressek pénzt?
2010. szept. 20. 16:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
na-na kérek még válaszokat :)
2010. szept. 20. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy 12 évesen milyen munkát tudsz vállalni.

Mivel a munkaadót megbüntethetik kiskorúak (16 alatt)foglalkoztatása.

Vállalhatsz például szórólap kihordást, egy idősebb ember felügyeletével.

Én falun lakom és a szórólapozásért körülbelül 3000-3500 Ft-ot lehet "keresni".

van olyan ismerősöd akinek van kutyája?

Ha van akkor megkérheted, hogy hadd vigyed te sétálni.(Ezt csak abban az esetben vállald, ha van erőd megtartani egy 30 kilós kutyát, és ha van tapasztalatod a kutyáknál mert ha jön egy másik kutya akkor észnél kell lenned)

2010. szept. 20. 18:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a legnagyobb baj, hogy egy 30 ezres kutyának teljesen ismeretlen a genetikai háttere, tehát még ha össze is spórolod rá a pénzt, vagy bichon lesz, vagy nem, vagy egészséges lesz, vagy nem, vagy ideggyenge lesz, vagy nem. Sokkal nagyobb lutri, mint a menhely.
2010. szept. 21. 12:48
 14/19 A kérdező kommentje:

Ma egy étterembe bementem, megkérdeztem hogy nem-e kaphatok kisebb "munkát", mondtam hogy szívesen osztogatnám az étterem szórólapjait. Elmondtam mire gyűjtök, azt mondták nagyon aranyos vagyok és megbeszélik a főnökkel:) Holnap visszamegyek a válaszért.

Nos.. Értek a kutyákhoz, 2 kutyám volt. Az egyiket az utcáról fogadtuk be, a másik a kölyke. De sajnos Szöszit(akit befogadtunk) augusztus 14.-én el kellett altatni mert agyvérzést kapott :'( Minden rendben volt vele, mindig rendesen kapta az oltásokat de ez lett egyik pillanatról a másikra. A kölyke nagymamámnál van.

'Leendő' havanese kutyusomat nagy valószínűséggel apukám munkatársától fogjuk megvenni. Így valószínűleg nekünk olcsóbban is adja :P :) Ismerjük a leendő kutyusom anyukáját és apukáját, rendesen oltva vannak, egészségesek és jó idegrendszerük van.

Ennyi lenne, Köszi minden választ és még írjatok ha tudtok valamit :)

2010. szept. 21. 17:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Csakkiti, nem 30-ért akarja megvenni, írta, hogy még 27500 Ft hiányzik:)

Én nagyon díjazom a törekvésedet, megpróbálok körbekérdezni. Hol laksz?

2010. szept. 22. 15:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miskolcon lakom :) És mint mondtam valószínű hogy ismerőstől olcsón kapjuk, így lehet h marad is még pénz azt oltásra kajára szeretném költeni neki hogy anyuéknak könnyebb legyen :) Ha hamar és ügyesen össze tudom gyűjteni a pénzt, akkor folytatom és én szeretném neki a kajcsit is venni :) Természetesen ha nem sikerül a szüleim mellettem állnak(a kaja és oltás dologban) :)
2010. szept. 22. 16:34
 17/19 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy összegyűjtöd a pénzt. De szencsétlen állatot utánna el is kell tartani (oltás, kaja, póráz és még sok más dolog)...ha kutyust akarsz akkor menhely :)
2010. szept. 22. 20:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ha végigolvastad volna a válaszokat és a kommentjeimet tudnád hogy el tudjuk tartani a kutyát és ez nem csak az én dolgom, hanem a szüleimé is mert én csak 12 éves vagyok. De arra képes vagyok hogy 30.000ft-ot összegyűjtsek.
2010. szept. 23. 14:10
 19/19 anonim válasza:

Szia! Én nekem is ajánlották ezt az oldalt, idővel összejön annyi pénz amit paypalra lehet utalni.

[link] , azt nem mondom h gazdag leszel :) de aki a kicsit nem beszüli...

2010. dec. 13. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!