Mit lehetne tenni? - lejjebb -
Hol nyerted??? Én is szeretnék nyerni egy lovat! :)
Egyébként szerintem csak örül és menne!!! Meg azt gondolom, hogy a herélés igenis segítene!
szia!
véletlenül nem Mojitónak hívják? csak mert az univerzoos lovas napon egy ilyen nevű ló volt a fődíj.=)
egyébként nem értek egyet a dokival, a herélés igenis lenyugtatja a csődörök idegeit, higgadtabb is lesz, és kevésbé akar domináns lenni. Szerintem heréltessétek ki, vagy esetleg szakembert érdemes hívni hozzá de az úgy gondolom, hogy nem egy olcsó mulatság. mennyi idős a ló? Ha fiatal (csikó), akkor alapból jobban "pörög", hiszen még gyerek, próbálkozik.
Ha nem akarod tenyészménnek,akkor felesleges így hagyni. Így sosem engedheted más lovakhoz, ez pedig egyet jelent a magánnyal.
Másrészt a viselkedése is ilyen marad, és egyre gyakrabban lesz szükség a "hierarchia harcokra", mert nem fog elfogadni főnöknek. Azért tisztában kell legyél azzal, hogy egy mén nem játék,és okozhat elég csúnya dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!