Milyen nevet adjak fiú, Német dog kutyának? (Lehetőségek lejjebb. )
Figyelt kérdés
Még nincs meg, de szeretném már előre eldönteni a nevét, bizonyosan fiú lesz.
Ha fekete: BlackJack, Dan, Dosta, Vodka
Ha harlekin: Angel, Sherlock, Rufus, Vodka
És ha van valakinek még valami jó ötlete szívesen várom, de a magyar (morzsi, buksi), illetve a csicsike, csucsuka neveket mellőzük. :D
2011. szept. 8. 13:52
1/13 anonim válasza:
Fly, Flash,Rambo, vagyis ha nekem lesz egy dogom és nagyon szeretnék biztos hogy Fly lesz a neve :D
2/13 A kérdező kommentje:
A Flash tetszik! :) a Fly is szép, bár nekem akkor már Sky. És, kisfiút szeretnél te is?
2011. szept. 8. 13:58
3/13 anonim válasza:
ja és ezek közül amit felsoroltál a Dosta és a Vodka tetszik első voltam :D
6/13 anonim válasza:
Igen én a szuka kutyákat nem szeretem ezért én is kant szeretnék és kéket vagy feketét :) (első)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 1 válaszoló: a Dosta név tényleg a szívemhez nőtt, nem tudom hogy.
2. az Alex és Leo jó név, bár valami karakteresebbet... olyan D, K, V kezdőbetűseket szeretem.
3. Hartmut? érdekes, milyen eredetű név?
megint 1. igen a kék is szép, de a harlekin nekem olyan különlegesnek tűnik, ezért szeretem.
2011. szept. 8. 14:03
9/13 anonim válasza:
törzskönyvi neve mi lesz? ahhoz passzoljon
10/13 anonim válasza:
nem feltétlen kell hogy ahhoz passzoljon szerintem :) nekem most lesz egy tk-s boxerem vagy bullterrierem még nem döntöttem és nem a tk-s nevéhez passzolót fogok választani :) kan lesz azt biztos És Flash lesz a neve :) első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!