FONTOS! Felvágattuk a kutya fülét és lett benne egy törés. Mit lehet neki csinálni? (lejjebb. )
Dobermann kutyának vágattuk a fülét,kb 1hónapja.. és az egyik füle egész szép,de a másikba lett egy törés a fülkagyló felett.. és így a fölötte lévő rész lekonyul..
Mit lehetne vele csinálni,kötöm sablonnal meg más dolgokkal is,de nem segít rajta.. leveszem a sablont,utána kicsit áll,de nemsokkal később lekonyul a törésnél..
pedig szoktam masszírozni is neki.
Nem érdekel a h*lyeségetek h állatkínzás meg h illegális stb.. :D ha az lenne nem lenne olyan állatorvos aki megcsinálná ;)
egyébként 1. te hol láttál vágott farkú spánielt...??XD mert én még sehol..
ja és a kérdés az volt h mit tudok csinálni vele? de úgy látom ez elkerülte a figyelmeteket.. (Y)
azért köszi :)
vidd el az állatorvoshoz.
de szerintem semmit
Látod, vannak állatorvosok, akik még vállalnak kupírozást...és igen igényesen meg is csinálta szegény kutyádnak.
Szerintem is olyan részbe vágott, amibe már nem lett volna szabad. Biztos meg fog erősödni a porc, de nem hiszem, hogy fel fog állni úgy, ahogy kellene.
Mennyi idős a kutyád?
Adsz-e neki zöldkagylót?
"ha az lenne nem lenne olyan állatorvos aki megcsinálná ;)"
Van olyan állatorvos, aki talált kutyából a megtaláló kérésére még a Chip-et is kiveszi a kutyából. Szóval az, hogy állatorvos mit csinál/mit nem csinál abszolút nem mérvadó.
Egyébként elég sok Spánielnek vágott farka van a standard szerint. Pl.: Amerika Cocker.
inkább a tenyésztőt keresd meg, ne az állatorvost, ő biztos több fület kötözött már.
egyébként még fiatal a kutya és most váltja a fogait (máshova kell a Ca, elvonja a fülporcból), szóval még bőven nincs veszve semmi! csak kötözzétek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!