FONTOS! Felvágattuk a kutya fülét és lett benne egy törés. Mit lehet neki csinálni? (lejjebb. )
Figyelt kérdés
Dobermann kutyának vágattuk a fülét,kb 1hónapja.. és az egyik füle egész szép,de a másikba lett egy törés a fülkagyló felett.. és így a fölötte lévő rész lekonyul..
Mit lehetne vele csinálni,kötöm sablonnal meg más dolgokkal is,de nem segít rajta.. leveszem a sablont,utána kicsit áll,de nemsokkal később lekonyul a törésnél..
pedig szoktam masszírozni is neki.
2011. szept. 19. 21:03
11/17 anonim válasza:
A sablont nem kell leszedni pont most, a fogzáskor.
Jó minőségű étel, korban neki való, zöldkagylós készítmény és nem lesz gond. Az álló fülűeknél is ebben a korban bicsaklik a fül néha ide-oda.
13/17 anonim válasza:
Pont azt írtam, te okos, hogy már nem vágják a kutyák farkát, ezért látok pl itt a környékünkön hosszú farkú spánielt! Meg pl ismerősömék rottweilerének sincs vágva a farka. De ha téged nem érdekel, hogy illegális, akkor nem is szereted a kutyádat.
14/17 anonim válasza:
nézz utána, mielőtt vagdalkoznál!
NEM illegális!
15/17 anonim válasza:
Ó, hogy inkább vágattad volna saját füled, farkad.
16/17 anonim válasza:
Dogjunk én nem vagdalkoztam, csak leírtam, hogy ÉN hogy hallottam/tudom/látom. Ennyi.
17/17 anonim válasza:
1 hónapja vágattad, akkor már a varratot is kiszedték, és a sebszél is teljesen begyógyult ugye? nemtudom ki csinálta, de akik értenek hozzá, keretbe rakják vágás után a fület. Ezt a keretet addig használjuk amig teljesen begyógyul a sebszél. (a keret hivatott a zsugorodást megelőzni) Ilyenkor már a spulnis kötözést alkalmazzuk, azért , hogy a fül erősödjön, és tartsa saját magát. És javasolt 6 hónapos korig kötni, mert a kiskutya akkor fejezi be a fogváltását. A lavet-et felejtsd el szart sem ér. Inkább vegyetek neki Cal-D-Phos tablettát, vagy takarmányboltban kapható AP 17 takarmánykiegészitőt. Ez olcsobb dolog, nagyon jó a Calcium/Foszfor aránya, és kevés a túladagolás veszélye, miután a felesleg távozik a kutya szervezetéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!