Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit éreztek ha eltapostok egy...

Mit éreztek ha eltapostok egy csigát?

Figyelt kérdés
Tegnap eső után sok csiga volt a járdán, és bármennyire is próbáltam kikerülni mindet, egyet véletlenül eltapostam. Azóta is szörnyen érzem magam, állandóan ez jár a fejemben. Titeket is megvisel ha ilyesmi történik veletek ?

2022. jún. 5. 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Én ilyenkor mindig elkések minkából mert összeszedegetem őket az útról és átrakom a fűbe meg a gilisztákat is.

Ha rálépnék véletlenül engem is megviselne. Borzasztóan sajnálnám. Egyszer meg kellett ölnöm 2 csótányt. A mai napig bűntudatom van miatta. Borzasztó volt. Nagyon sajnáltam őket is pedig annyira rondák. Minden másr kiteszek az ablakon. Sőt télen egy paprikában lévő kukacot kiteletettem a hűtőben. Szép lepke lett belőle tavaszra. :)

2022. aug. 4. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
2. Neked is hasonlókat kívánok.
2022. aug. 4. 12:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó érzés. Volt hogy már döglött békára léptem, az is ugyanolyan rossz érzés volt nekem. Én még a legyeket sem szívesen csapkodom le, ha van elég időm, akkor kinyitom az ajtót és kihessegetem őket. :D
2022. aug. 4. 14:07
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Tudom nem a kérdéshez kapcsolódik de hátha hasznos nektek. Van olyan villanyégő ami a dobozon belül átlatszó tartóbam van. Ez a tartó csak a tetején van összeillesztve az alja szényílik. Nagyon jól lehet használni otthon rovarfogónak. Csak összecsíped vele a rovart és nem kell hoozzányúlnod ő sem sérül meg és így ki tudod engedni az ablakon. Csak a drazsakkal meg méhekkel kell vigyázni mert a tok tetején van egy lyuk azt be kell fogni az ujjaddal nehogy megcsípjenek. Ilyenkor érdemes az ujjatokra húzni valamit. Én nem szoktam de még nem volt baleset. :)
2022. aug. 4. 14:40
 15/21 NTBS ***** válasza:
100%
Sajnálatot. Figyelhettem volna jobban is, de ritkán fordul elő.
2022. aug. 4. 16:49
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Minden élőlény akivel kapcsolatba lépünk most emberként, azok az élőlények oldaláról is megfogjuk tapasztalni magunkat.
2022. aug. 14. 13:55
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem taposok rájuk,ha tehetem arrébb rakom őket a fűbe, virágok közé. Ha nem megy, kikerülöm. Ha rátaposok, mondok egy imád érte, bocsánatot kérek és tovább megyek, a többi csigára meg vigyázok.

Hiába kicsi, ő is egy élet és megérdemli, hogy éljen!

A szúnyogokkal, csípőlegyekkel, rühatkával, lapostetűvel, hajtetűvel, ágyipoloskákkal másképp állok-azokat irtom ha tudom, minddel találkoztam sajnos személyesen is...

2022. aug. 14. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Semmit, még sosem léptem egyre sem. De sok a beteg lelkű itt aki még élvezi is ...
2022. aug. 14. 23:42
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

Természetesen sajnáljuk. Talán egyet-kettőt, ha letapostam, figyelek, ha eső után járok a kertben. Párom már sajnos többre rálépett (nyilvánvalóan véletlenül), ő is sajnálja őket.

Anyukám is nagyon szereti a csigákat, hogy milyen aranyosak, és igaza van.

Falun lakunk, a templomkertben is sok a csiga eső után, nagyon kell vigyázni, hová lépek.

2022. szept. 4. 22:46
 20/21 anonim ***** válasza:
94%
Lelkiismeret furdalásom van.
2022. szept. 18. 11:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!