Mit éreztek ha eltapostok egy csigát?
Figyelt kérdés
Tegnap eső után sok csiga volt a járdán, és bármennyire is próbáltam kikerülni mindet, egyet véletlenül eltapostam. Azóta is szörnyen érzem magam, állandóan ez jár a fejemben. Titeket is megvisel ha ilyesmi történik veletek ?2022. jún. 5. 15:41
1/21 anonim válasza:
- bsszameg, hogy nem vettem észre csórit...
2/21 anonim válasza:
Jo érzés főleg amikor kisebb voltam és kis tuskéket szurkáltam bogarakba csigákba vagy amikor gyujtogattam őket az is jo volt.
3/21 anonim válasza:
Jó érzés. Akár ha véletlen volt akár ha direkt. Ha meghalt akkor meghalt igyis ugyis meghalt volna
4/21 anonim válasza:
Jéézus ereje mennyi gyökér van itt... :/
5/21 anonim válasza:
4. ha, nem taposod össze nem halt volna meg, ez, hogy ígyis-úgyis mehalt volna nem igaz. Te ölted meg vagy direkt vagy véletlen.
6/21 anonim válasza:
Már bocs nehogy már egy csigával foglalkozzak mikor az emberek egymással se törődnek.. majd pont egy csiga fog érdekelni..
7/21 anonim válasza:
Szarul esik nagyon. Pár percig mindig rágódok rajta 😔
8/21 anonim válasza:
Jobban jár mintha eladnák francicaországba.
9/21 anonim válasza:
Tele van velük a kert, szóval nagyon nem szoktam őket sajnálni.
10/21 anonim válasza:
Nem szoktam rájuk taposni. Nézek a lábam elé. Javaslom másnak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!