Macska vagy ló? Melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 15:53
13/20 anonim válasza:
most viccelsz? Összehasonlíthatatlan a kettő. Ha tehetném és lehetne lovam kutyánál jobban szeretném sokkal. De nagyon szeretem a macskát is, de az más.
14/20 anonim válasza:
a Ló ez nem kérdés még a kutyámat is elcserélném ha valaki azt mondaná, hogy kapok ingyen egy lovat xD de ilyen sose lesz:((
A ló az ember legjobb barátja nem a kutya :)De a kutyákat is szeretem :)
15/20 anonim válasza:
héé a kutya az ember legjobb barátja!!!
16/20 anonim válasza:
Igen a kutya de az már kiment a divatból most a ló a menő XD
kinek ez kinek az :)
17/20 anonim válasza:
Én anno mindkettőt egyformán szeretem. A macskát, mert aranyos, ölbe lehet venni, simogatni. A lovat, mert jó társ, lehet gondozni, és olyan értelmes állat (nem mintha a macska nem lenne az...:))
20/20 anonim válasza:
Én imádom a lovakat, így egyértelműen a ló. Minden vágyam, hogy lehessen egy gyönyörű hátasom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!