Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutyák vs macskák. Ti melyiket...

Kutyák vs macskák. Ti melyiket szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Én a macskákat,mert aranyosak,dorombolnak,szépek és odabújnak a gazdihoz.
2011. júl. 31. 18:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Én a kutyákat. Szorosabb kapcsolatot lehet velük kiépíteni. A macskák inkább függetlenek, meg nem is tudom, némelyik olyan beképzelt :D
2011. júl. 31. 18:43
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Kutya. :)) sokkal normálisabb mint egy macska :D
2011. aug. 1. 13:00
 3/20 anonim válasza:
80%
Kutya. :) Lehet tanítani őket, játszani velük, hűségesek. :)
2011. aug. 3. 15:05
 4/20 anonim ***** válasza:
20%

Macska :) nekem van 3 és imádom őket :) Huncutok, puhák, játékosak, van önálló egyéniségük, és olyan jó mikor az ölemben fekszenek és dorombolnak :) és sorolhatnám, én macska nélkül nem bírnék lézezni :D

A kutyákat is szeretem, van egy pulim, de én azért a kutyáktól kicsit tartok, főleg a nagyoktól, persze tudom, hogy nevelés kérdése hogy milyen egy kutya.

2011. aug. 3. 15:20
 5/20 anonim ***** válasza:
15%

Macskák:) Sokkal veszélytelenebbek, nem ugrálnak az emberre, nem hódolnak be nekünk, van saját egyéniségük, nem ugatnak és ijesztenek halálra amikor elmegyek a kerítés mellett:)

És emellett gyönyörűek!

2011. aug. 3. 15:50
 6/20 anonim ***** válasza:
Egyértelműen kutya :) A macskákat nagyon érdekállatnak tartom, ráadásul miattuk halt meg a bátyám, szóval köszönöm szépen nem kérek belőlük. Ellenben egy kutya nemcsak, hogy hűséges, de nagyon szeretetteljes, barátkozó lények, imádom őket :) Ha saját háztartást vezetek majd, mindenképpen szeretnék egy Labradort, és egy Corgit :)
2011. aug. 3. 15:52
 7/20 anonim válasza:
63%

KUTYA !!!

Sokkal hűségesebb, nevelhetőbb, engedelmesebb mint 1 macska. Nem hiába a mondás a kutya az ember legjobb barátja.

A macska nem hűségből tér visza a gazdájához, nem szeretettből fekszik az öledbe. A macska önkényes kényelmes állat. A macska éppen ezért nem is idomitható, vagy csak nagyon nehezzen.

2011. aug. 3. 16:13
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

kutya!!!!!!!!

hűséges ,könnyen tanítható, mindig a gazdi kedvében szeretne járni...jókat lehet velük sétálni..kutyás közösségbe lehet vinni őket sok új embert ismerhetsz meg..többet vagy kint (már aki) amikor nem volt kutyám alig mentem ki a levegőre amikor lett kutyám napi 2-3 szor levittem sétáltatni új embereket ismerhettem meg és tök jókat sétáltam vele..számomra az örök házikedvenc a kutya marad nem utolsó sorban házőrző is..

a macskák számomra kiszámíthatatlanok,függetlenek, csak akkor simogathatod meg amikor ő akarja ő megy oda hozzád..

egyik ismerősöm macskáját csak akkor tudom megsimogatni amikor oda jön, ha hívom a nevén semmi ha oda megyek a kanapéhoz megsimogatni elfut...pedig én nem utálom a macskákat sőt van a lépcsőházunk egy macska az szeret engem amikor kint van akkor mindig hozzám jön..

sok olyan embert látok aki a macskáját sétáltatja...

nah mondom ennek egy kutya kéne ha sétáltatni akarja...

2011. aug. 3. 17:29
 9/20 anonim ***** válasza:
Mindkettőt imádom :)
2011. aug. 3. 20:38
 10/20 anonim ***** válasza:
Én is mindkettőt imádom. Két nagyszerű pulim van, ők nagyon jófejek, de nem a sarkamban járkálnak, hanem a hatalmas kertemben elvannak. Van három cicám is, ők is cukik, ha megyek a jószágokhoz, fejni, etetni, akkor ők is a környezetemben, körültem vannak. Mindkét állat nagyszerű
2011. aug. 3. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!