Kutyák vs macskák. Ti melyiket szeretitek jobban?
Macska :) nekem van 3 és imádom őket :) Huncutok, puhák, játékosak, van önálló egyéniségük, és olyan jó mikor az ölemben fekszenek és dorombolnak :) és sorolhatnám, én macska nélkül nem bírnék lézezni :D
A kutyákat is szeretem, van egy pulim, de én azért a kutyáktól kicsit tartok, főleg a nagyoktól, persze tudom, hogy nevelés kérdése hogy milyen egy kutya.
Macskák:) Sokkal veszélytelenebbek, nem ugrálnak az emberre, nem hódolnak be nekünk, van saját egyéniségük, nem ugatnak és ijesztenek halálra amikor elmegyek a kerítés mellett:)
És emellett gyönyörűek!
KUTYA !!!
Sokkal hűségesebb, nevelhetőbb, engedelmesebb mint 1 macska. Nem hiába a mondás a kutya az ember legjobb barátja.
A macska nem hűségből tér visza a gazdájához, nem szeretettből fekszik az öledbe. A macska önkényes kényelmes állat. A macska éppen ezért nem is idomitható, vagy csak nagyon nehezzen.
kutya!!!!!!!!
hűséges ,könnyen tanítható, mindig a gazdi kedvében szeretne járni...jókat lehet velük sétálni..kutyás közösségbe lehet vinni őket sok új embert ismerhetsz meg..többet vagy kint (már aki) amikor nem volt kutyám alig mentem ki a levegőre amikor lett kutyám napi 2-3 szor levittem sétáltatni új embereket ismerhettem meg és tök jókat sétáltam vele..számomra az örök házikedvenc a kutya marad nem utolsó sorban házőrző is..
a macskák számomra kiszámíthatatlanok,függetlenek, csak akkor simogathatod meg amikor ő akarja ő megy oda hozzád..
egyik ismerősöm macskáját csak akkor tudom megsimogatni amikor oda jön, ha hívom a nevén semmi ha oda megyek a kanapéhoz megsimogatni elfut...pedig én nem utálom a macskákat sőt van a lépcsőházunk egy macska az szeret engem amikor kint van akkor mindig hozzám jön..
sok olyan embert látok aki a macskáját sétáltatja...
nah mondom ennek egy kutya kéne ha sétáltatni akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!