Műhibánál az állatorvos hogyan szokott viselkedni?
21.-re.
Pontosan! És ezért sem értem szakmailag, hogy egyesek minek akarnak ivartalanítani egészséges állatot, pláne nyulat, hörcsögöt, meg hasonlót.
Volt itt a közelmúltban egy szomorú történet, beteg kutyáját háznál altatta el a kérdezőnek egy magát állatorvosnak mondó személy (az volt amúgy, de a szadizmusa miatt méltatlan lenne a szívvel-lélekkel dolgozó állatorvosok miatt így hívni). A módszer 1980-ban még megfelelő lehetett, 2021-ben nem. Az itt kérdező a kamarához fordult ahol elmarasztalták az orvost emellett pénzbüntetést kapott.
Az összezárás ismert jelenség, valahol természetes és valahol helyes is, DE! van határa, és a műhibát, etikátlan magatartást nem szabad védeni. Szerintem javul a helyzet a generációváltásokkal, de bizony hosszú még az út. Illetve ami nehéz kérdés, és a gazdik isszák meg a végén a levét ha a nem-összezárás átcsap a konkurencia ritkításába.
Aki viszont elköveti a műhibát azt igenis távol kell tartani a kisállatoktól. A legtöbbjük nem egy random élőlény, hanem egy ember szeretett kicsikéje, egy család No1 tagja, jóbarát, társ. A sarlatán keze nyomán szenved a kisállat és ettől szenvednek az ő gazdái. A kamara arra is van, hogy az ilyeneket kivesse maguk közül és emelje a szakma becsületét. Tehát az egyértelmű műhibát nem hagyják szó nélkül.
Itt mindenki állatorvos, hogy így megállapítjátok, hogy mi a műhiba, és ki a jó szakember, meg mik a megfelelő szakmai fogások? >:)
Mert úgy tudom, hogy az állatorvosokat innen kibannoltatjátok.
29.-re.
Aha...aki ellent mond a kamarának, az áldoki, és bannolni kell...értem.
De a többi senki, szidhatja az állatorvosokat, és szakmaiatlan baromságokat terjeszthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!