Műhibánál az állatorvos hogyan szokott viselkedni?
Eltusolja a dolgot, vagy kártalanítja a gazdit?
Ebben a sorrendben.
A gazda felelőssége hogy hová viszi az állatát, és kinek a kezeire bízza. Nagyon fontos a megfelelő orvosválasztás.
Bár én úgy vettem észre hogy akik nem egzósok, azok eleve nem is vállalnak mást kutyán és macskán kívül.
Azért szerintem ez nagyon durva, hogy a gazdinak kell képben lennie, hogy megfelelő-e az orvos.
FB kisállat csoportban több ilyen is volt, más-más orvosnál. Többnyire ivartalanítások nem sikerültek.
Ivartalanítás?
Könnyű ott elvérezni. Nem véletlen, hogy nem szívesen vállalják sokan.
Mindennel a gazdinak kell képben lennie, hiszen ő vállalt felelősséget azért az állatért. Az etetéstől kezdve a megfelelő gondozáson keresztül az orvosválasztásig mindennek a gazdinak kell utánajárnia. De hála az égnek már van net, ahol minden infó a gazdik rendelkezésére áll.
A net elterjedése előtt sokkal nehezebb dolga volt a gazdiknak normális infóhoz jutni bármivel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!