Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egy esetleges háború esetén...

Egy esetleges háború esetén hol lehetnek legjobban biztonságban az egzotikus házikedvencek (pl. díszmadarak, hüllők, kétéltűek), ha a gazdinak menekülnie kell?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 09:38
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
0%

Ja, jó!

Viszont!

2022. febr. 25. 14:47
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés kérdező, ezen én is gondolkoztam ma.

Azt hiszem, hogy ha ilyesmi állatom lenne, szabadon engedném a lakásban, biztosítva neki az összes háznál tárolt élelmiszeréhez a hozzáférést. Értsd pl kiraknám a tápot (és a számára fogyasztható emberi élelmet) olyan helyre, ahol meg is tudja enni. A lakásajtót viszont rácsuknám, mert ha tényleg kétéltű/hüllő, akkor a mostani időjárásban napok alatt halálra fagyna, viszont amíg van fűtés, addig eléldegélhet. Madarakat jó kérdés, szerintem nyitva hagynék egy ablakot ahol ki tudnak menni, ugyanakkor nekik is inkább kibontanám az összes itthoni rizst, bulgurt, mindent, amit fel tudnak csipegetni és talán nem halnak éhen pár nap alatt. (Most tekintsünk el tőle, mennyire jó a rizs egy papagájnak, nyilván a semminél tovább bírhatja vele.) Az igazi kérdés itt számomra a díszhalak, na azoknál tényleg nincs mit tenni, csendesen el kell fogadni a pusztulásukat.

2022. febr. 25. 19:49
 53/59 anonim ***** válasza:
28%
Barátom olyan szerencsés helyre születtél, hogy nem kell menekülnöd sehova! NATO tagállam vagyunk, itt nem lesz háború (Ukrajna nem az, ezért is merte Putyin megtámadni).
2022. febr. 26. 02:15
 54/59 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, hogy ideér-e a jelenlegi konfliktus. Ettől most tekints el. A kérdés apropóját ugyan ennek aktualitása adta, de ettől most vonatkoztassuk el.
2022. febr. 26. 03:16
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Egy teknősöm van és egy lovam, előbbinek beöntenék jó sok kaját hogy ne ezen múljon, utóbbi közelebb áll hozzám de nyilván esélytelen lenne magammal vinni, az inkább vele halnék típusú válaszokat meg azért erős túlzásnak érzem... Valószínű szélnek ereszteném és fusson amerre lát.
2022. febr. 28. 16:06
 56/59 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Nem akarok veszekedést ki8váltani de nekem se az állat lenne az érték egy ilyen helyzetben. Az állatot szélnek ereszteni, max. elvadul és úgy éli túl. Én meg menteném a bőrömet de sebesen. A túlélés törvényei lennének a fontosak ilyen helyzetben. Nehogy már egy kutya vagy macska miatt ne tudjak békésebb helyre menni ha baj van.
2022. febr. 28. 16:56
 57/59 anonim ***** válasza:
52%
Azok ti vagytok. Nekem a kutyám családtag. Egy 5 kilós yorkie nem élné túl a vadonban.
2022. febr. 28. 20:08
 58/59 anonim ***** válasza:
76%
55 és a lóval pl mit csinálnál?
2022. febr. 28. 22:34
 59/59 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nyuszim van, ő is egzotikus állatnak számít. Biztosan vele menekülnék, vagy halnék meg. Nem hagynam magára soha. Halakkal tényleg nem nagyon lehet mit csinálni. Még pl kaméleonon gondolkodtam el, vagy süniken, akiknek aztán tényleg fontos, hogy mindig meleg legyen, mrg a megfelelô hőnérséklet. Velük menekülni sem lehet úgy. Hát nem tudom, nehéz kérdés. :(
2022. febr. 28. 22:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!