Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egy esetleges háború esetén...

Egy esetleges háború esetén hol lehetnek legjobban biztonságban az egzotikus házikedvencek (pl. díszmadarak, hüllők, kétéltűek), ha a gazdinak menekülnie kell?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 09:38
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
27%
10. De most tényleg azért kockáztassam a saját életem, hogy egy akármilyen állatot biztonságba helyezzek, és közben rettegjek, hogy vagy agyon lőnek, vagy nem? Ne haragudj, de ez számomra eléggé abszurd.
2022. febr. 25. 10:57
 12/59 anonim ***** válasza:
70%
Akkor te fuss, meg se állj. Vitát befejeztem.
2022. febr. 25. 11:05
 13/59 A kérdező kommentje:
Na, állj, ezen nem kell vitázni. Itt nem az a kérdés, hogy kötelező az állatokról gondoskodni bárki élete árán, itt az a kérdés, hogy aki gondoskodni akar az állatairól, az hogyan teheti ezt meg, mik az esélyek. Van pár akváriumi csigám, hozzájuk nem kötődök, de jóllakni sem lehetne velük. :-) Semmi nem kötelező, és szerencsére mi még nem tartunk ott, hogy ezen gondolkodjunk, és örülnék, ha nem is kellene. Állatvédő egyesületek már felajánlották a segítségüket egyébként, és megkönnyítik a gazdiknak a határátlépést is, ez számomra mindenképpen pozitív. Nem ők akarták a háborút, én sem akarnám.
2022. febr. 25. 11:11
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
13# Te tudod, hogy te miért kockáztasd a saját életed, nekünk a döntésedhez semmi közünk, és itt nem is érdekel senkit. De nem veszed észre magad. Van egy nyitó kérdés, amihez sehogy se passzol a te életednek a védelme. Feléd nem kell megérvelnünk semmit.
2022. febr. 25. 11:15
 15/59 anonim ***** válasza:
68%
16# ne parancsolgass nekem, oké? Neked itt mindenki az ellenséged, nem tűnik föl? Pedig a témába se vág, hogy a te életed kinek mennyit ér, teljesen érthetetlen reakcióid vannak.
2022. febr. 25. 11:17
 16/59 anonim ***** válasza:
24%
18. Indokold már meg légy szíves, hogy egy vészhelyzetben (egy háború nagyon is az) előszőr miért is egy állat életéről kellene gondoskodnom?
2022. febr. 25. 11:26
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
19# de miért kellene ezt megindokolnom, amikor ilyet nem mondtam? :-o Állj már le a vergődéssel, basszus már nekem égő. Olyan problémán vered magad a padlónak ami csak a te fejedben van összeállva.
2022. febr. 25. 11:31
 18/59 A kérdező kommentje:
A te életedet nem veszélyezteti, hogy más szeretné menteni az állatait. Ott van például egy volt tanárom, egyik gyereke meghalt balesetben, másik gyereke külföldön él, itthon csak a kutyája az egyetlen társa, nem hinném, hogy hátra hagyná.
2022. febr. 25. 11:34
 19/59 anonim ***** válasza:
22%
19. Pont te vagy aki háborog. Ugye van egy nyitó kérdés, hogy mi lesz az állatokkal, amire én azt válaszoltam hogy abban a helyzetben pont nem fog érdekelni a sorsa, mert a sajátom fontosabbá válik.
2022. febr. 25. 11:39
 20/59 anonim ***** válasza:
71%
Told már odébb a biciklit, leírtad vagy százszor, senkit sem érdekel.
2022. febr. 25. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!