Egy esetleges háború esetén hol lehetnek legjobban biztonságban az egzotikus házikedvencek (pl. díszmadarak, hüllők, kétéltűek), ha a gazdinak menekülnie kell?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 09:38
41/59 anonim válasza:
46
De ezt senki nem írta. Nekem pl nincs gyerekem, csak kutyám.
42/59 A kérdező kommentje:
"De abba az irányba sem, hogy valaki a kutyáját választaná a gyerekei helyett!" - Nem mentünk el abba az irányba, senki nem írt ilyet, csak te vizionálod. Nekem nincs gyerekem, kutyám és papagájaim meg kisujjkörmömnyi vízi csigáim vannak. Ebből amelyikkel mondjuk értelme is lenne táplálkozni, azok a papagájok, galamhúst már ettem, csirkét is, hasonló lehet az ő húsuk is, esetleg 2 étkezés is meglenne a 2 madárból, de őket macerás lenne magammal vinni, leölve hamar romlik, azonnal meg kellene enni, de attól később még éhes leszek, kalitkában sok helyet foglalnak, ők tényleg úgy élhetnének túl, ha elengedném őket, a csigákkal nem laknék jól, kicsik és kevés, a kutyámnak meg értékesebb a vadászösztöne, mint a húsa, rágcsálót már fogott, szóval őt megenni nem éri meg.
2022. febr. 25. 13:56
43/59 anonim válasza:
Nem cáfoltál meg semmit haver, mert nincs gyerekem. Nem kell senki közül választanom.
44/59 anonim válasza:
Nekem sincs hála a jó istennek, nem is lesz. Ezerszer inkább a kutyám.
45/59 anonim válasza:
48. Persze amikor én írtam hogy a sorsukra hagynám őket, akkor minden voltam csak nyakkendős úriember nem.
46/59 anonim válasza:
Bocs de nem mindenki barbár és hiszi magát feljebb egy állatnál mint te, úgyhogy azért ne magadból indulj ki.
A gondolkozásommal nem tudom mi a baj, elnézésedet kérem hogy nem azt a világot éljük ahova szívesen szülök. Biztos én vagyok a hülye ezért.
47/59 anonim válasza:
Mitől lenne feljebb való? Csak az emberi egoizmus miatt gondolod így, valójában mind egyenértékűek vagyunk.
48/59 A kérdező kommentje:
Na, ha már a kérdező kérését nem tartjátok tiszteletben, akkor dolgoztatjuk a moderátorok, ti meg legyetek szívesek máshol veszekedni. Ennek a vitának nincs köze az alap kérdéshez.
2022. febr. 25. 14:39
49/59 anonim válasza:
Valóban.
Arra esetleg tudsz válaszolni, hogy miért mi emberek társalgunk egymással a világhálón a kutyák helyett?
50/59 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdésed. Nem azért leszel feljebbvaló mert tudsz itt kommunikálni. Minden jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!