Egy esetleges háború esetén hol lehetnek legjobban biztonságban az egzotikus házikedvencek (pl. díszmadarak, hüllők, kétéltűek), ha a gazdinak menekülnie kell?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 09:38
21/59 A kérdező kommentje:
Te így gondolod, más meg hadd gondolja másképp. Ne ragadjunk le annál, hogy a te igazad az egyetlen lehetőség, nem célja a kérdésnek, hogy meggyőzzük egymást, te se erőlködj ezen. Egyébként azt a hozzászólást is értékeltem, hogy az állatkertet is érte támadás, szóval nyilvánvaló, hogy akkor az a lehetőség kiesne.
2022. febr. 25. 11:44
22/59 anonim válasza:
23# Senki nem kérdezte amire te válaszolsz. De nem esik le, csak mondod, hiába írom, nem is érted. Eddig nem csináltál mást, csak kiforgattad a kérdést és a hozzászólásokat.
23/59 anonim válasza:
Én el sem tudom képzelni, hogy a kiskutyám nélkül induljak el..felelősséget vállaltam érte, családtag, nem egy pótolható valami.
24/59 anonim válasza:
Sehol.Háborúban senki és semmi nincs biztonságban.Minden és mindenki halálra van ítélve,és örül ha mégis megússza a lövést,verést,robbantást,éhséget,betegségeket,mindent ami ezzel jár.
Üdv a való világban..
25/59 anonim válasza:
27. Én is pont erről hadoválok, de mind hiába.
26/59 anonim válasza:
Én inkább meghalok a kutyámmal, mint éljek abban a tudatban hogy hátrahagytam.
27/59 anonim válasza:
28# Mivel nem ez a téma. Te mégis tolod.
28/59 anonim válasza:
Én is inkább meghalok a kutyámmal menekülés közben minthogy hátrahagyjam, hogy felrobbantsa egy bomba a házzal együtt, vagy szomjan és éhen haljon, félve egyedül. Ehhez kellene egy kegyetlenség.
29/59 A kérdező kommentje:
"De pont hogy az a téma, hogy az állat fontosabb, vagy az ember." - Nem az a téma. Tegyél fel egy olyan kérdést, akkor ott az lesz a téma, az én kérdésem nem erről szól, és én ezt jobban tudom, mint te, mert én írtam ki.
2022. febr. 25. 13:09
30/59 anonim válasza:
Én nem teszek különbséget ember és állat között. Nekem ő is családtag, előbb halnék éhen mint hogy megegyem, olyan lenne mintha a gyerekemet kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!