Az állatorvos nincs olyan mélyen benne az orvoslásban mint a rendes orvos?
Figyelt kérdés
Külső szemlélőként sokkal fejlettebbnek tartok pl egy ember műtétet, vagy hasonlót mint egy állat műtétet.
Legtöbb állatot komoly problémával nem is műtik. Ez simán azért van mert a gazdi nem vállalja?
2022. jan. 11. 18:01
11/15 anonim válasza:
Az állatorvosnak eleve egyszerre mindennek kell lennie. Bőrgyógyásznak, belgyógyásznak, sebésznek, orr-fül-gégésznek, fogorvosnak, és lehetne hosszan sorolni. A humán orvos egy valamire szakosodik és csak ahhoz kell teljeskörűen értenie.
12/15 A kérdező kommentje:
És akkor egy állatorvosi szakosodás miért kevesebb idő mint egy sima orvosi?
2022. jan. 11. 20:43
13/15 anonim válasza:
Azért mert ők állatfajokra szakosodnak.
14/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem veszik felületesebben az állatokat az emberhez képest. A titok nyitja, hogy 1 képlethez hozzávesznek 4 állatot, ha van különbség. Így is egy fél évvel több az anatómia állatorvosin, mint humánon, ez szerintem elég jól magyarázza a viszonyokat.
15/15 anonim válasza:
sztem mostanában az állatokra jobban figyelnek mint az emberekre..embereket hagyják hullani,mint a legyeket,napokban olvastam hogy volt,akit vertek is és alig várták,hogy megfulladjon és nevettek rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!