Állatvédő vagy?
Jó, nyilván nem szeretem a patkányokat, rovarokat de akkor se csapom le őket csak a szúnyogat mert csíp. A madarak meg egyáltalán nem zavarnak, sőt szeretem ha csicseregnek az udvaron. Télen még madáretetőt is rakunk ki. Annak örülünk ha ideszoknak hozzánk legalább megeszik a hernyókat, így megmenekülnek a gyümölcsfáink. :)
Ja, én vok a 14 éves lány.
Aktívan nem. De nem ölök meg egy állatot sem fölöslegesen. És rengeteg kisrágcsálóm van (a lakásom nagyságához mérten legalábbis...), nekik is próbálom minden igényüket maximálisan kielégíteni, és tartásukról szerzett tapasztalataimat elérhetővé tenni annak, akit érdekel.
Nem szeretem látni, ahogy egy állat szeneved.
madarak az megint más azokat én is szeretem:)
nekem volt és van is.meg lesz is.1-2 különleges ritka egzotikus fajt tartok.gyönyörű állatok:)
Igen !
Egyébként természetvédőnek nem mondaám magam,de azért óvom elég rendesen a környezetem ! Minden fontosat betartok...
L/15
"A kóbor cicákat etetem és ha sikerül őket elkapni akkor a szomszéddal elvisszük ivartalanítani. (Ő is nagy macskás.) "
Nem szolnoki vagy véletlenül?:)
Eléggé relatív hogy kit nevezünk állatvédőnek. Nagy állatbarát vagyok, de sajnos utcáról való megmentésben, vagy ideiglenes befogadásban egyelőre még nem tudok részt venni (garzonban élünk, két cicával), de remélem egyszer majd nekem is lesz rá lehetőségem. Amíg szüleimnél éltünk sokszor találtam a folyosónkon(17 emeletes, hatalmas panel) cicákat, mintha csak az összes eltévedt cicus tudta volna hova kell jönni:) Ilyenkor bevittem magamhoz, és volt hogy nem aludtam, fent voltam velük mert nagyon meg voltak rémülve, olyan is volt hogy nem lett meg a "gazdi", úgyhogy én kerestem nekik. Igyekszek minnél többet megtudni az állatvédelemmel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, illetve az állatokról, elsősorban cicákra specializálódtam:). A környezetembe is sokan hozzám fordulnak ezzel kapcsolatos gondjaikkal, a cica/kutya neveléstől kezdve, az egészségügyi tanácsokon át, a kóbor állatok elhelyezéséig. Igyekszem a környezetem szemét felnyitni, sokszor sikeresen, aminek nagyon örülök. Sok cica, és kutya életkörülményein sikerült javítanom azzal hogy elbeszélgettem a gazdival. Sokszor egyszerűen a tudatlanság a baj...
Ezenkívül én is igyekszek állatbarát termékeket venni, pl csak olyan kozmetikumot/mosószert, stb veszek meg, aminek az előállítása során nem végeztek állatkísérleteket. Nem veszek meg ketreces tojást, igyekszem bio tejtermékeket vásárolni. És természetesen nem eszek húst.
A páromnak is magáévá tette ezt az értékrendet, a későbbiekben pedig a célunk egy kisebb "farm", ahol már ideiglenes befogadóként is segíthetünk:) Menhelyre szerettem volna menni önkéntesnek, de azt mondták már tele vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!