én környezetvédő vagyok... védjük a fákat, együnk hódot!!
2010. szept. 7. 19:05
4/30 anonim válasza:
Annak gondolom magam ... elnőkségi tag vagyok a helyi állatvédő alapítványnál és nagyon büszke vagyok rá.
2010. szept. 7. 19:05
5/30 anonim válasza:
Igen 2002-óta :)
Nálam mindig megtalálhatók kidobott kutyák és macskák :)
Idén már 10 macskának és 2 kutyának találtam helyet.
Remélem mások is fognak segíteni :)
2010. szept. 7. 19:07
6/30 anonim válasza:
Magányos farkasként segítek, nem vagyok tagja szervetnek. Ott csak ellopikázzák a pénzt, és cégek állnak az alapítványok mögött, akik az adókedvezményre hajtanak.
Etetem a kóbor macskákat, bár jobb lenne, ha lenne gazdájuk.
Etetem a madarakat télen és időnként nyáron is.
Rengeteg kutyát találtam már, amelyiket tudtam elhelyeztem, de amelyik öreg volt, az a haláláig élhetett nálam, mivel családi házam van. A ház szerencsére jó messze van mindenkitől. A létszám időnként elég nagy volt nálunk.
2010. szept. 7. 19:12
7/30 anonim válasza:
Abban az értelemben nem, hogy nem vagyok tagja semminek és a patkányt, egeret irtom.
De az oktalan ostoba állatkínzást mélységesen elítélem. És a felelőtlen gazdákat is.
2010. szept. 7. 19:13
8/30 anonim válasza:
igen:)
2010. szept. 7. 19:16
9/30 anonim válasza:
19:16-os vagyok és a tesóm is az:)
2010. szept. 7. 19:17
10/30 anonim válasza:
Én természetvédő vagyok. Utálom a szabadon kóborló kutyákat és macskákat, mert megeszik a vadon élő állatokat és megtámadják a túrázókat. A házi macskák kereszteződnek a vadmacskával, így hozzájárulnak a genetikai leromlásukhoz. A vadon kóborló kutyák és macskák létszámának csökkentését fontosabb célnak tartom, mint az életük megmentését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!