Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Állatvédő vagy?

Állatvédő vagy?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 18:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok kimondottan állatvédő csak macska. Ha kiscicát találok akkor hazahozom és meghirdetem. Eddig mindig találtam nekik gazdit. A kóbor cicákat etetem és ha sikerül őket elkapni akkor a szomszéddal elvisszük ivartalanítani. (Ő is nagy macskás.)

A boltban ha vásárolok mindig gondolok a kóborokra és veszek nekik kaját, igaz gyengébb minőségűt mint a sajátomnak, de szerintem nekik az is megteszi. Eddig nem panaszkodtak.

2010. szept. 7. 19:25
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
Annak tartom magam. :) Rendszeresen támogatok egy állatvédő alapítványt, van két menelyről örökbefogadott kutyusom, és kb. 15 (állandóan változó létszám) cicát etetek, és próbálom őket elhelyezni.
2010. szept. 7. 19:30
 13/30 anonim válasza:
51%
olyan nem létezik mert a patkány is állat például azt meg mindenki utálja...
2010. szept. 7. 19:43
 14/30 anonim ***** válasza:
62%

Teljes mértékben! Nyugodt szívvel leszúrnám az állatkínzókat! Jaj, bocsánat! Nem szúrom le hanem előbb jól megkínzom és csak utána szúrom le:pl előbb lekötözném, hátratörném egyenként a lábujjait,késsel belevágnék az ujjaiba, megrugdosnám az oldalát,(ha férfi akkor levágnám a f*szát ha nő akkor feldugnék neki egy kést)utána még kalapáccsal odavágnék neki párat,(hasra,hátra,combra) tűt szúrnék mindkét szemébe utána leszúrnám. Kicsit se vok agresszív mi? :D Most komolyan én simán megölném az állatkínzókat. Ha valaki akár csak megüt egy állatot(nem egy kis legyintésre gondolok amivel pl a gazda helyre utasítja az állatát, hanem rendes ütésre ami fájt az állatnak)az számomra meghalt. Én az ilyesmit nem tűröm ha bármi ilyesmit meglátok azonnal beavatkozok. Most is épp folyamatban van 13 macska megmentése.

L/14

2010. szept. 7. 19:43
 15/30 anonim ***** válasza:
74%

"olyan nem létezik mert a patkány is állat például azt meg mindenki utálja..."

A patkányt? Már miért utálná mindenki? Csak azért nincs itthon, mert a macskáim nem vennék jó néven ha hazaállítanék egy 20 centis "kisegérrel". :)

De tény, hogy szúnyogokat, kullancsokat, varangyokat én sem védem túl vérmesen... :)

Kérdésre: Nem mondanám magam annak, mert bevallom ahhoz nem vagyok túl "aktív", de igyekszem. :)

2010. szept. 7. 20:05
 16/30 anonim ***** válasza:
37%

Az állatvédők szoktak lecsapni legyet, szúnyogot, muslincát, darazsat, böglyöt, összeroppantani kullancsot, hangyát, rálépni csigára, ülni olyan gépjárműben, ami többezer repülő rovart üt el percek alatt? Permetezni a kertben? Leverni a fecskefészket? Hol itt az állatvédés? Csak az aranyos, pihe-puha szőrű, gömbölyded szemű cicuskákat és a barátságosan csaholó kutyusokat szeretjük? És ha megfogja a cica a vakondot? (védett) Akkor kit véd az állatvédő? A vakond otthon van, mert őshonos, a kutyát és a macskát az ember "telepíti" tetszése szerint, akkor kit kell védeni jobban?

Ezeket csak azért írtam, mert szerintem sokkal-sokkal fájóbb a természetben élő állatfajok szenvedése, mint az, amit a háziállatokon tapasztalunk, és ennek nagyrészt mi vagyunk az okozói. A ház kedvenceink védelme legfeljebb a lelkiismeretünk megnyugtatása, egy jól szublimált önzés.

2010. szept. 7. 20:09
 17/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen! :)
2010. szept. 7. 21:04
 18/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem ütöm agyon a rovarokat, (kivéve a szúnyogot mert az csíp), ha csiga vagy más van az úton előttem arrébb teszem. Nem verem le a fecskefészket (lassan veszélyeztetetté fog válni) hanem műfecskefészket rakok fel és már volt is egy fészekaljam benne. Tagja vagyok természetvédő egyesületnek, igyekszem bio és állatokon nem tesztelt termékeket használni, kutyát és macskát nem tudok befogadni, de próbálom rávenni az ismerőseimet az ivartalanításra.Minden állatfajt szeretek,a patkányt is (az más kérdés, hogy egyesektől félek). Ja igen, és környezettan szakos hallgató leszek ez évtől.
2010. szept. 7. 22:19
 19/30 anonim ***** válasza:
72%
Mesélje már el nekem valaki, hogy ki az a címeres ökör, aki lepontozza azt, aki állatvédőnek tarja magát? Tényleg ennyi sötét ember van?! (költői kérdés volt, tényleg ennyi sötét ember rohangál szabadon)
2010. szept. 8. 09:30
 20/30 anonim válasza:
45%

20:05 az egér meg apatkány közt nem kevés különbség van.

te hazavinnél egy patkányt amit a szennyvizhálozatból bányásztál ki?ahol is ürülékben taposva élt...hát gratulálok.egyszer már fél europát kiirtották(pestis)

2010. szept. 8. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!