Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A kutya ehet csirkéknek való...

A kutya ehet csirkéknek való starter darából?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
És miért adnál neki darát?
2021. jún. 8. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
miért ne?
2021. jún. 8. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem neki való. Te meg fát rágcsálsz, kérdező? Belehalni nem fogsz, de szart se érsz vele mint kajával.
2021. jún. 8. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azzal etetem, de szereti és kóstolgatja.
2021. jún. 8. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha belenyal nem lesz baja, de a székletére figyelnék. A dara alattomos bizonyos szempontból, hajlamos bedagadni a gyomorban, belekben.
2021. jún. 8. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Persze, az én kis disznóm is minden ilyenbe belezabálna, aztán látom, hogy rohadtul csúnyán ment rajta végig, úgyhogy mindig figyelni kell, hogy ne tudjon belőle lakmározni. Mérgező nincs benne, de attól még ártani tud kicsit és nagyot is.
2021. jún. 8. 22:32
 7/8 anonim válasza:
Nem árt, igaz nem neki való, de mint ahogy felettem is írták a darával vigyázz, mert bele dagad a kutyába, és ha időben nem kap megfelelő orvosi ellátást, akar bele is halhat. Szóval ha lehet, inkább ne engedd neki, még azt se, hogy kóstolgassa. 😊
2021. júl. 12. 02:37
 8/8 anonim válasza:
Nekünk egyszer a KUTYATÁP dagadt bele, rohantunk is állatkórházba, megműtötték hála istennek azóta jól van a kutya.
2021. júl. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!