Tolna megyében kinek lehet jelezni ha felelőtlen állattartást tapasztaltam?
Ebből egyedül az etetés hiánya "gond". Sajnos nem ritkaság az ivaros kijárós macska és a nem sétáltatott kutya, ezekre nincs kapacitása az állatvédőknek, mert sokkal rosszabb körülmények között is él sok állat.
A bezárás mit jelent? Hova zárják a kutyát?
Háza van? Vize van a meleg időben? Árnyékba tud húzódni?
Esetleg kérdezd meg a gazdát, megengedné-e hogy sétáltasd hetente párszor a kutyát.
Gondolom fiatal vagy, ezért keresel segítséget. Tudod, az állatvédők is csak civil emberek. Esetleg érdeklődj közeli menhelyeken vagy facebookon keresd meg a településeden működő csoportot. Te is beléphetsz az önkéntesek közé.
Ezekből valóban az etetés hiánya a gond. A bezárva mit takar?
Egyébként a jegyző a felelős ilyen ügyben.
Mibol gondolod,hogy “etetes hianya”? Megmered rendszeresen az adagjukat? Ha sovanyak az allatok akkor igen,valoszinu hianyos az etetes(vagy kapnak elegendo etelt de fergesek)
Amugy szerintem foglalkozz a magad dolgaval es ne azzal torodj,hogy mas mit csinal.
Ja es meg egy eszrevetel :)
“A macskak inkabb kintiek” Szerinted ez nincs rendjen? A kinti macska egeszsegesebb es jobb neki kint hidd el nekem,a macskanak ez termeszetes,szeret fara maszni,elkoszalni,vadaszgatni stb. En inkabb a bent tartott macskakert aggodnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!